Home Новини сучасних технологій Проведено тести камери Apple iPhone 14 Pro. Результати вражають

Проведено тести камери Apple iPhone 14 Pro. Результати вражають

0

На сайті бенчмарку DxOMark було проведено тестування камер, зокрема фронтальних камер смартфонів різних виробників. Ними було проведено тести і фронтальної камери Apple iPhone 14 Pro, результати яких вражають. В загальному рейтингу камера iPhone 14 Pro посіла перше місце за продуктивність та отримала 145 балів. Отримала фронтальна камера iPhone 14 Pro такий результат завдяки нульовій затримці спрацювання затвора, точності передавання відтінків шкіри, контрастності облич, тощо.

Щодо виділення мінусів в роботі фронтальної камери, то за результатами DxOMark було відмічено шуми на фотографіях, а також зменшення точності передавання відтінків тону шкіри при зміні освітлення чи більш гірших умовах зйомки.

Друге місце в рейтингу зайняв смартфон Huawei P50 Pro із загальним балом в 144. Третє і четверте місце також належать смартфонам Huawei. А саме моделям Mate 40 Pro та P40 Pro. П’яте місце отримав смартфон Google Pixel 6 Pro із балом 138.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version