Реклама

Приховуємо час, коли ви останній раз заходили в месенджер WhatsApp

Останні Новини

Функція, яка відключає можливість бачити коли співрозмовник був останній раз онлайн є практично в кожному додатку, який створений для спілкування. WhatsApp не виключення і сьогодні ми розповімо як таке підключити у ньому. Є люди, які не бажають “світитись” і не хочуть щоб хтось знав коли вони відвідували свій профіль востаннє. Для цього є спеціальна функція, яку можна в будь-який момент увімкнути та вимкнути. Пропонуємо ознайомитись із детальною інструкцією.

Для початку потрібно запустити програму WhatsApp і натиснути на головному екрані три крапки вгорі. Перед вами висвітиться таблиця, де потрібно обрати пункт "Параметри". Далі переходимо до розділу "Акаунт", а з нього в "Конфіденційність". Перед вами з'явиться рядок із написом "Був(ла)". Саме тут можна налаштувати хто буде бачити вас онлайн. Може бути декілька варіантів:
1.Всі, хто зареєстрований в WhatsApp буде бачити ваш статут онлайн.
2.Лише контакти, які є у вас в телефоні будуть бачити.
3.Статус, коли ви були онлайн видимий лише обраним людям із контактів.
4.Ніхто не бачить інформації коли ви були онлайн.

Цікаво: Як клонувати Whatsapp і використовувати два профілі одночасно

Серед цих варіантів потрібно вибрати той, що підходить саме вам. Є декілька нюансів, які треба знати підключаючи цю функцію. Якщо ви не хочете, щоб хтось бачив коли ви були онлайн, то й ви не будете бачити цю інформацію у інших. А якщо ви на даний момент онлайн, то це приховати не вийде. Тобто, всі хто захочуть будуть бачити, що саме зараз ви в мережі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

IOS 16, macOS 13, watchOS 9 і новий Mac – новинки на конференції WWDC 2022

Конференція WWDC проходить кожного року, це всесвітня конференція розробників Apple. Останні роки її можуть відвідувати всі безкоштовно, так як...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -