Home Новини сучасних технологій Бізнес новини ПриватБанк продовжує вдосконалювати свої фірмові застосунки «Приват24» та «Приват24 для бізнесу»

ПриватБанк продовжує вдосконалювати свої фірмові застосунки «Приват24» та «Приват24 для бізнесу»

0

ПриватБанк продовжує вдосконалювати свої фірмові застосунки «Приват24» та «Приват24 для бізнесу», і це не може не тішити. Зараз мова піде про оновлення для підприємців, які працюють разом із ПриватБанком. І так, нововведення торкнулись таких елементів як рахунки та виписки, електронні звіти, зв’язок із менеджером та можливість замовлення зворотного зв’язку. Тепер детальніше.

У розділі «Рахунки та виписки» тепер буде зручніше працювати усім, включаючи нових користувачів. У даному меню відображаються відповідні операції та формується безпосередньо виписка, а в налаштуваннях даного меню ви зможете обрати конкретні критерії швидкого меню, які вас цікавлять. До прикладу, ви можете вибрати порядок рядків, які відображатимуться у виписці, а певні взагалі не відображати. Тут ви можете працювати із такими критеріями як тип операції, фільтр, експорт, друк виписки, перейти до зведеної виписки, тощо. Доступні дані можливості у демоверсії «Приват24 для бізнесу».

Цікаво: Названо труднощі із картками ПриватБанку, які можуть виникнути в українців за кордоном.

У розділі «Електронні звіти» ви матимете можливість копіювати, створювати, редагувати та роздруковувати звіти. Окрім цього, в демоверсії доступні усі звіти, які присутні у стандартній версії «Приват24 для бізнесу».

Щодо менеджерів, то банк нагадує користувачам, що здійснити зв'язок з менеджером досить просто, у верхньому меню ви знайдете відповідну іконку та отримаєте актуальні контакти менеджера вашого бізнес акаунту, персонального банкіра та валютного менеджера.

У вебверсіях «Приват24 для бізнесу» тепер ви можете замовити зворотній зв’язок. При замовленні дзвінка ви вказуєте тематику звернення та вибираєте підприємство, на рахунок якого у вас є питання, і до вас перетелефонує уже фахівець саме з вашого питання, що дуже зручно. Не потрібно буде витрачати час на очікування відповідного фахівця при звичайному дзвінку на гарячу лінію.

Цікаво: Відомо, як зняти кошти з картки ПриватБанку, якщо вона відсутня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version