Home Новини сучасних технологій Qualcomm анонсує мобільні платформи Snapdragon 6 Gen 1 і 4 Gen 1

Qualcomm анонсує мобільні платформи Snapdragon 6 Gen 1 і 4 Gen 1

0

Qualcomm, провідний виробник чіпів для смартфонів, анонсував свої новітні процесори для пристроїв середнього та початкового рівня.

Як і флагманські процесори Snapdragon 8 Gen 1 , які були випущені цього року, нові процесори також будуть дотримуватися спрощеної схеми найменування Qualcomm.

Цікаво: Відомо, який смартфон першим отримає Snapdragon 7 Gen 1.

Процесори під назвою Snapdragon 6 Gen 1 і Snapdragon 4 Gen 1 забезпечать вкрай необхідне оновлення для найдоступніших пристроїв у сегменті.

«Як Snapdragon 6, так і Snapdragon 4 пропонують оновлення у своїх відповідних серіях, щоб забезпечити вдосконалення в захопленні, підключенні, розвагах і штучному інтелекті», — сказав Діпу Джон, старший директор з управління продуктами Qualcomm.

Snapdragon 6 Gen 1 забезпечить зйомку фотографій із роздільною здатністю до 200 МП із покращеними зображеннями HDR і забезпечить одночасну передачу трьох потоків з камери.

Для геймерів він забезпечить до 35% швидше рендеринг графіки та до 40% швидкість обробки порівняно з платформою Snapdragon 695.

Оновлений процесор також забезпечує швидкість до 2,9 Гбіт/с 5G разом із Wi-Fi 6E вперше на платформі Series 6.

Snapdragon 4 Gen 1 пропонує на 15% покращення ЦП разом із збільшенням на 10% швидкості графічного процесора порівняно зі Snapdragon 480.

Цікаво: Процесор Snapdragon 8 Gen 1 порівняли з A15 Bionic і результати виявилися неочікуваними.

Він також підтримує зйомку до 108 МП і швидкість передачі до 2,5 Гбіт/с 5G.

Очікується, що пристрої Snapdragon 4 Gen 1 будуть доступні в найближчі місяці, а пристрої Snapdragon 6 Gen 1 будуть доступні на початку 2023 року.

Цікаво: Компанія Qualcomm представила бюджетний Snapdragon.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version