Home Новини сучасних технологій Qualcomm представили нову мобільну платформу Snapdragon 480 5G

Qualcomm представили нову мобільну платформу Snapdragon 480 5G

0

Сьогодні Qualcomm представили нову мобільну платформу Snapdragon 480 5G, яка є першою мобільною платформою Snapdragon 4 серії, що підтримує 5G.

Кедар Кондап, віце-президент з управління продуктами Qualcomm Technologies, зазначив: “Qualcomm Technologies продовжить прискорювати глобальний процес комерціалізації 5G, щоб більше користувачів могли користуватися смартфонами 5G, особливо коли люди у всьому світі продовжують підтримувати віддалений зв’язок. Мобільна платформа Snapdragon 480 5G перевершить очікування виробників та споживачів щодо цього рівня продуктів, надаючи функції середнього та високого класу за доступними цінами “.

Qualcomm представили нову мобільну платформу Snapdragon 480 5G

Qualcomm заявила, що мобільна платформа Snapdragon 480 5G пропонує найсучасніші функції на сьогоднішній день для серії Snapdragon 4:

5G та підключення

 Snapdragon 480 використовує 5G модем Snapdragon X51 та радіочастотну систему, підтримує міліметрові хвилі та підключення 5G 5GHz, підтримує незалежні (SA) та не незалежні (NSA) режими мережі, а також підтримує TDD, FDD та динамічний спектр Спільний доступ (DSS) забезпечує чудову продуктивність мобільних пристроїв та досвід підключення. Snapdragon X51 підтримує мультигігабітну швидкість підключення 5G, що забезпечує надшвидкісну швидкість завантаження, а багатосмугова підтримка також може підвищити гнучкість та зручність використання. Завдяки підсистемі мобільного підключення Qualcomm FastConnect ™ 6200, Snapdragon 480 може не тільки забезпечити Bluetooth 5.1 та вдосконалені функції бездротового аудіо, але також підтримувати Wi-Fi 2x2 (подвійна антена Wi-Fi) та розпізнавання MU-MIMO 8x8. 6

Основні характеристики, які можуть значно покращити дальність передачі та продуктивність. Snapdragon 480 також представляє інші інноваційні бездротові технології, включаючи підтримку двочастотного GPS та NavIC для досягнення точного позиціонування.

Продуктивність та час автономної роботи

Snapdragon 480 дозволяє користувачам смартфонів довше підтримувати ефективність роботи та швидше заряджати пристрої. Платформа приймає 8 нМ технологічний процес, оснащений Qualcomm Kryo ™ 460 процесор, Qualcomm Adreno ™ 619 GPU і Qualcomm шестигранною ™ 686 процесор з тактовою частотою 2,0 ГГц. За порівнянням з платформою попереднього покоління (Snapdragon 460), його CPU і GPU До 100% поліпшення продуктивності та до 70% покращення продуктивності ШІ. Snapdragon 480 також є першою платформою серії Snapdragon 4, яка підтримує технологію Quick Charge ™ 4 + від Qualcomm.

Зображення

 Завдяки провайдеру Qualcomm Spectra ™ 345 ця платформа вперше реалізує підтримку трьох провайдерів у серії Snapdragon 4, які можуть робити чудові фотографії та відео, а також одночасно знімати з трьома камерами. Потрійна 13-мегапіксельна фотозйомка може використовувати надширококутові, ширококутні та телефотокамери для одночасного виведення зображення або одночасно робити трьох відео 720p.

Розваги

Snapdragon 480 покращує взаємодію користувачів із потоковими передачами та іграми. Дисплей FHD + 120 Гц, який він підтримує, може забезпечити чудову чіткість вмісту та швидку та плавну швидкість візуалізації графіки. Платформа покладається на аудіотехнологію aptX ™ Qualcomm, оптимізацію досвіду для популярних ігрових шедеврів, безперервну потокову передачу HD-вмісту та швидший час завантаження програм, щоб забезпечити користувачам повний спектр захоплюючих розважальних програм.

Перші комерційні пристрої, оснащені мобільною платформою Snapdragon 480 5G, очікуються на початку 2021 року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version