Home Новини сучасних технологій Razer представила нову гарнітуру BlackShark V2

Razer представила нову гарнітуру BlackShark V2

0
Razer представила нову гарнітуру BlackShark V2

Цього тижня, компанія Razer представила нову гарнітуру BlackShark V2 та V2 X. Дана гарнітура повинна забезпечити справді реалістичний звук в іграх. Ціна на неї визначена в розмірі 100 дол.

Обладнана гарнітура овальними амбушурами, які повністю будуть облягати вушні раковини. Також амбушури BlackShark мають ефект пам’яті та обшиті штучною шкірою.

Razer BlackShark V2 отримала 50-мм випромінювачі Razer TriForce Titanium. Діапазон відтворювальних частот — 12 – 28000 Гц. І саме основне, це звукова карта з інтерфейсом USB. Також присутні тут мікрофон Razer HyperClear, підтримка ігрових профілів THX Spatial Audio та пасивне шумопоглинання. Варто відмітити, що мікрофон знімний, а також завдяки зовнішній звуковій карті є можливість управління ним. Частотна характеристика мікрофона — 100 – 10000 Гц.

Щодо сумісності, то гарнітура сумісна з ПК, Mac, PS4, Xbox One та іншими пристроями, так тут є 3,5-мм роз’єм. Гарнітура Raze BlackShark V2 X більш бюджетна за рахунок відсутності зовнішньої звукової карти. Її ціна становить 60 дол.

Рекомендуємо: Нові Навушники Від Xiaomi Отримали Сертифікацію.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version