Home Новини сучасних технологій Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED

Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED

0

Сьогодні надійшла інформація, що Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED 4K. Згідно інформації отриманої від Realme, телевізор з цією технологією ще не готовий.ю але з технологією SLED вже можна ознайомитися. Як повідомляють, SLED представляє цікаву альтернативу дисплеям на базі Quantum Dot (QLED).

Realme анонсує перший у світі смарт-телевізор SLED

Технологія SLED дебютує на 55-дюймовому телевізорі. Новий тип панелей забезпечить 108% покриття кольорового спектру NTSC, але буде тримати кількість синього світла під контролем, те, що підтвердив TÜV Rheinland.

Що взагалі таке SLED? Це новий підхід до формули РК – головне нововведення щодо підсвічування.
У SLED використовуються червоні, зелені та сині світлодіоди для створення триплету. Однак це все ще РК-дисплей, тобто він має поляризатори та рідкокристалічний шар.

Це також відрізняється від QLED, який починається з синього підсвічування і використовує квантові точки, які поглинають синє світло і випромінюють червоний або зелений. Тоді РК-шар допомагає контролювати кількість світла, яке проходить через кожен піксель.

У будь-якому випадку, мета полягає не в тому, щоб отримати просто будь-яке червоне, зелене та синє світло, а в тому, щоб отримати оптимальну довжину хвилі для кожного кольору. Це допомагає зробити ширший спектр кольорів і покращує загальну якість зображення.

Realme вважає, що SLED є вищим підходом до проблеми, ніж QLED. Такі конкуренти, як Samsung та OnePlus, вже мають телевізори QLED на індійському ринку, це спроба Realme подолати їх.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version