Home Новини сучасних технологій Realme оголосила нову технологію швидкої зарядки

Realme оголосила нову технологію швидкої зарядки

0

Тільки ми говорили про запуск найшвидшої зарядки на ринку на 125Вт від компанії OPPO. Сьогодні ж, Realme оголосила про свою нову технологію швидкої зарядки – Realme 125W UltraDart Fast Charging.

Realme говорить про те, що UltraDart може зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг до 33 відсотків всього за 3 хвилини. Для досягнення такого результату, компанія використовує тристороннє рішення для зарядки. При такому заряді одночасно понижується напруга, щоб максимально збільшити потужність і ефективно знизити тепловіддачу.

Realme оголосила нову технологію швидкої зарядки

Щодо температури пристрою під час зарядки, то компанія стверджує, що вона не підніметься вище ніж 40 градусів за Цельсієм. Використовується тут і подвійний кабель типу C.

Сумісний Realme 125W UltraDart Fast Charging із VOOC, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0, Warp, Dart та SuperDart. Окрім цього, присутня сумісність із ультрашироким входом напруги 100-240 Вт.

Рекомендуємо: Xiaomi Запускає У Виробництво Смартфон Із 100Вт Зарядом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version