Home Новини сучасних технологій Redmi Note 9 5G з’явився на IMDA

Redmi Note 9 5G з’явився на IMDA

0

Поки ми очікуємо виходу нової серії Redmi Note 9 у Китаї, смартфон Redmi Note 9 5G з’явився на IMDA в Сінгапурі. А це може означати майбутній глобальний запуск телефона. У базі даних IMDA, смартфон отримав номер моделі M2007J22G. Зазвичай, номери моделей для китайського ринку закінчуються на «C», тоді як  «G» означатиме глобальний варіант. Ймовірно, на міжнародному ринку телефон вийде під назвою Redmi Note 10 5G.

Redmi Note 9 5G з’явився на IMDA

Щодо характеристик, то очікується, що Redmi Note 9 5G буде працювати на чіпсеті від MediaTek Dimensity 800U. Оперативна пам’ять очікується в варіантах - 4/6/8 Гб та варіанти 64/128/256 Гб внутрішньої пам’яті. Екран отримає розмір 6,53-дюйма з роздільною здатністю  FHD +. Основна камера отримає датчик на 48 Мп, а фронтальна буде 13-мегапіксельна. Акумулятор отримає ємність 5000 мАг з підтримкою зарядки 22,5 Вт.

Рекомендуємо: Компанія Huawei зайнялася новою сферою діяльності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version