Home Новини сучасних технологій Redmi представить новий смартфон K30S

Redmi представить новий смартфон K30S

0

Давно ходять чутки про те, що найближчим часом Redmi представить новий смартфон. Джерела стверджують, що він стане частиною лінійки Redmi K30. У попередніх повідомленнях стверджувалося, що пристрій може називатися Redmi K30T, однак перевірений китайський інсайдер Digital Chat Station повідомляє, що Redmi представить новий смартфон K30S і він стане останнім смартфоном серії Redmi K30.

Redmi представить новий смартфон K30S

Очікується, що мова йде про перейменованований смартфон Xiaomi Mi 10T, який призначений для китайського ринку. Також висловлюються припущення, що Redmi K30S буде представлений в кінці цього або на початку наступного місяця.

Його вихід приурочений до грандіозного щорічного розпродажу 11 листопада, коли в азіатських країнах відзначають День холостяків.

Xiaomi Mi 10T отримав 6,67-дюймовий IPS екран з частотою 144 Гц, однокристальну систему Snapdragon 865, 8/128 ГБ пам'яті, 64-мегапіксельну камеру, акумулятор ємністю 5000 мА • год з підтримкою 33-ватної зарядки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version