Home Новини сучасних технологій Redmi скоро представить флагманський смартфон за доступною ціною

Redmi скоро представить флагманський смартфон за доступною ціною

0

Компанія Redmi скоро представить флагманський смартфон за доступною ціною. Мова йде про смартфони Redmi Note 9, які на 80 % пропонуються можливсті флагманів, але будуть коштувати тільки 20% від їхньої ціни.

Компанія Redmi сьогодні оголосила, що прийдешні смартфони Redmi Note 9 будуть випущені в Китаї на наступному тижні. Незабаром після цього Лу Вейбінг (Lu Weibing), генеральний директор бренду Redmi і президент Xiaomi Group China, на своїй сторінці в Weibo зробив наступну заяву.

Redmi скоро представить флагманський смартфон за доступною ціною

Він зазначив, що лінійка Redmi Note пропонує смартфони флагманського класу за доступною ціною. За його словами, серія Redmi Note є вкрай ефективною в популяризації деяких високотехнологічних рішень, які використовуються сьогодні в смартфонах.

Пояснюючи філософію, яка лежить в основі цієї успішної лінійки продуктів, Лу Вейбінг додав, що компанія прагне запропонувати користувачам 80% флагманських можливостей за ціною 20% від вартості сучасних флагманів.

Лу Вейбінг додав, що це стратегія відмінно працює, а її смартфони є одними з найбільш продаваних у всьому світі. На поточний момент Redmi вдалося продати 140 мільйонів смартфонів Redmi Note.

Презентація нової лінійки Redmi Note 9 відбудеться 26 листопада.

Читайте також: Смартфони Xiaomi та Redmi отримали велике оновлення камери.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version