Home Новини сучасних технологій Реліз смартфонів Google Pixel 5 і Pixel 4A 5G відбудеться у вересні

Реліз смартфонів Google Pixel 5 і Pixel 4A 5G відбудеться у вересні

0

Сьогодні з’явилася інформація, що реліз смартфонів Google Pixel 5 і Pixel 4A 5G відбудеться у вересні.

Реліз смартфонів Google Pixel 5 и Pixel 4A 5G відбудеться у вересні

Чутки говорили про різні дати випуску смартфонів Google: найчастіше передбачали їх дебют в жовтні, але в деяких витоках йшлося і про листопад. Згідно з останніми даними, Pixel 5 і Pixel 4a 5G можна буде купити в Європі вже у вересні.

Така інформація надійшла від роздрібного продавця з Німеччини, де зазначається, що Pixel 5 і Pixel 4a 5G можна буде придбати в цій країні вже 25 вересня. Ймовірно, в інших країнах ЄС ці смартфони стануть доступні в той же день.

Ціни не повідомляються, але згідно з попередніми витокам, Pixel 4a 5G буде коштувати $ 500. Pixel 5 виявиться дорожчим, але не набагато, тому що відмінностей між цими смартфонами, незважаючи на позначення, невеликі. Так, обидві моделі побудовані на SoC Qualcomm Snapdragon 765G і мають 6 ГБ оперативної пам'яті. Різняться екрани, причому в старшій моделі підтримується кадрова частота 90 Гц.

Рекомендуємо: Ноутбук Google Pixelbook Буде Працювати На Основі Intel.

Джерело: slashleaks

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version