Home Новини сучасних технологій Роумінг-п’ятірка від lifecell для тих, хто перебуває за кордоном

Роумінг-п’ятірка від lifecell для тих, хто перебуває за кордоном

0

Компанія lifecell також не відстає в плані допомоги громадянам України, які змушені були залишити свої домівки та виїхати за кордон. Одним із методів підтримки є акція «Роумінг-п’ятірка». Дана акція передбачає можливість отримання 5 Гб інтернету всього за 50 грн.

Доступна акція «Роумінг-п’ятірка» на території таких країн як Польща, Німеччина, Чехія, Молдова та Румунія. Кількість замовлень мобільного інтернету до кінця липня становить необмежену кількість разів. Таким чином оператор мобільного зв’язку надає можливість українцям, які були змушені виїхати, тримати зв’язок із рідними, які залишились на території України.

Цікаво: Інструкція, як подзвонити оператору Vodafone, Lifecell і Київстар.

Окрім даної акції, lifecell пропонує ще ряд послуг, до прикладу «Вхідні дзвінки без додаткової плати у роумінгу», «Гігабайти без кордонів» «Роумінг Онлайн», «Роумінг Пазл», тощо.

Якщо детальніше, то «Роумінг Пазл» дозволяє самому сформувати свій тарифний план, тобто наповнити його тими послугами, які ви найбільше потребуєте перебуваючи за кордоном, чи то хвилини, чи смс чи Мб. «Роумінг Онлайн» передбачає можливість обмінювати свої тарифні мегабайти на хвилини для можливості здійснення дзвінків. Акція «Вхідні дзвінки без додаткової плати у роумінгу» діє у 16 країнах світу та дозволяє отримувати вхідні дзвінки без додаткових плат. «Гігабайти без кордонів» - у 34 країнах світу абоненти lifecell зможуть користуватись своїми гігабайтами згідно тарифу, так само, як і на території України. Ще більше деталей про умови кожної акційної пропозиції шукайте на сайті мобільного оператора.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version