Home Новини сучасних технологій Розкрито дату релізу суперфлагмана Xiaomi Mi Mix 4

Розкрито дату релізу суперфлагмана Xiaomi Mi Mix 4

0

Сьогодні було розкрито дату релізу суперфлагмана Xiaomi Mi Mix 4. Інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station. З його слів, новий смартфон лінійки Xiaomi Mi Mix буде випущений в цьому році, однак перед ним Xiaomi випустить флагманську модель Xiaomi Mi 11 Ultra.

Нагадаємо, поки що в Китаї вийшов тільки Xiaomi Mi 11, в лютому або березні на ринку повинна з’явитися старша модель Xiaomi Mi 11 Pro. А влітку, якщо Xiaomi дотримуватиметься торішнього графіка, компанія випустить суперфлагман Xiaomi Mi 11 Ultra з поліпшеною камерою, який може залишитися ексклюзивом китайського ринку.

Останній смартфон лінійки Mi Mix був випущений восени 2018 року. Передбачається, що в Xiaomi Mi Mix 4 буде реалізована технологія підекранної камери, яка цілком може дебютувати в Xiaomi Mi 11 Pro або Xiaomi Mi 11 Ultra.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version