Реклама

Розкрита реальна вартість консолі Sony PlayStation 5

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цього року споживчий ринок накрив тотальний дефіцит: від нових iPhone 12 і ігрових консолей до процесорів Ryzen 5000 і відеокарт – всі ці пристрої не просто купити в магазині. Але, якщо бажання обзавестися новинками велике, то можна купити їх з рук. Правда, в такому випадку потрібно готуватися до куди більш серйозних витрат. В такому випадку, проаналізувавши ринок США, була розкрита реальна вартість консолі Sony PlayStation 5, XboX Series X/S та інших дефіцитних пристроїв.

Для прикладу, звернемося до ринку США, як одному з найбільш показових. Для багатьох компаній це ключова країна, поставки для якої – в пріоритеті. Тим не менше, навіть там користувачі зіткнулися з тотальним дефіцитом. Наприклад, ту ж PlayStation 5 в магазині не знайти. Sony обіцяє збільшити обсяг поставок, але справа все ніяк не зрушить з мертвої точки. Втім, якщо не зациклюватися на роздрібних магазинах, то купити PlayStation 5 все-таки можна – досить відкрити eBay. Правда, середня вартість консолі при покупці з рук складе вже трохи більше $ 1000. замість «магазинних» $ 500. А що ще з дефіцитних товарів можна купити на eBay і за скільки? Ось результати спостереження, проведеного джерелом (в дужках вказана роздрібна вартість пристроїв для місцевого ринку):

PlayStation 5 - $ 1024 ($ 499);
PlayStation 5 Digital Edition - $ 990 ($ 399);
Xbox Series X - $ 835 ($ 499);
Xbox Series S - $ 471 ($ 299);
Nvidia RTX 3090 - $ 2076 ($ 1499);
Nvidia RTX 3080 - $ 1227 ($ 699);
Nvidia RTX 3070 - $ 819 ($ 499);
Nvidia RTX 3060 Ti - $ 675 ($ 399);
AMD RX 6800 XT - $ 1232 ($ 649);
AMD RX 6800 - $ 841 ($ 579).

Як видно, чим більш дефіцитним є товар, тим більше просять за пристрій при покупці з рук. У деяких випадках (PlayStation 5 Digital Edition) вартість злітає більш ніж в два рази!

Загалом, якщо вам таки пощастило купити PlayStation 5 в магазині, Astro Bot і Miles Morales вже пройдені і є бажання заробити, то можна виставити приставку на продаж. До того ж обіцяють, що вже навесні PlayStation 5 подешевшає, а це значить, що ажіотажний попит на неї не буде зберігатися довго. Якщо перепродувати, то зараз саме час.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Забули PIN-код від картки ПриватБанку – чотири варіанти вирішення проблеми

Карткові безготівкові розрахунки дуже щільно увійшли в наш сьогоднішній побут та впевнено, крок за кроком, витісняють готівку. І це...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -