Реклама

Розкриті нові деталі смартфона Samsung Galaxy A52 5G

Останні Новини

Запуск смартфона Samsung Galaxy A52 5G запланований на березень 2021 року і щораз більше з’являється інформації про нього. Сьогодні були розкриті нові деталі смартфона Samsung Galaxy A52 5G, що стосуються дисплея та рівня захисту телефона.

І так, смартфон Samsung Galaxy A52 5G отримає рейтинг захисту від води та пилу IP67. Ймовірно, модель смартфона із підтримкою 4G також отримає такий ступінь захисту. Щодо деталей дисплея, то стало відомо, що він підтримуватиме частоту оновлення до 120 Гц.

Відомі ще такі деталі смартфона Samsung Galaxy A52 5G, а саме дисплей S-AMOLED FHD + Infinity-O розміром 6,5 дюйма, процесор Snapdragon 750G, 2 варіанти оперативної пам’яті – 6 Гб та 8 Гб, 2 варіанти внутрішньої пам’яті – 128 Гб та 256 Гб. Також відома ємність акумулятора – 4500 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 25 Вт. Обладнаний Galaxy A52 5G буде 32-мегапіксельною фронтальною камерою та основною з датчиками 64 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Джерело

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Mediatek планує запустити новий процесор для бюджетних Chromebook

Сьогодні надійшла інформація, що Mediatek планує запустити новий процесор для бюджетних Chromebook, який буде схожий на майбутні процесори Apple...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -