Реклама

Samsung Galaxy S20 + отримав Android 11

Останні Новини

Про нову операційну систему Android 11 говорять уже давно. Запуск очікується у вересні цього року. Деякі смартфони уже отримали бета-версію Android 11, а вчора ми оприлюднили список телефонів Xiaomi, які будуть сумісні із Android 11. Сьогодні, на GeekBench з’явився Galaxy S20 +. І у списку зазначається, що Samsung Galaxy S20 + отримав Android 11. Відповідно, ми можемо говорити, що у Samsung є корисна адаптація Android 11 на Galaxy.

Samsung Galaxy S20 + отримав Android 11

У списку також вказано, що Galaxy S20 + працюватиме на чіпсеті Samsung Exynos 990. Щодо оцінки, то смартфон отримав 911 балів в одноядерному тесті та 2817 в багатоядерному.

Отож, якщо все піде по плану і запуск відбудеться вчасно, то ми можемо очікувати отримання телефонів Galaxy з адаптацією інтерфейсу Android 11 до грудня 2020 року або січня 2021 року.

Рекомендуємо: Galaxy M51 Отримав Сертифікацію FCC.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Некоторые украинцы жалуются на работу мессенджера Viber

Cтаття доступна українською...Этот год начался довольно неудачно для одного из самых популярных мессенджеров, и речь идет о Viber. Почему?...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -