Home Новини сучасних технологій Розкриті нові особливості Apple Glass

Розкриті нові особливості Apple Glass

0

Сьогодні, були розкриті нові особливості Apple Glass. А саме, гарнітура зможе запропонувати користувачам більш захопливий досвід, за допомогою точного відтворенні звуків на тривимірній площині.

Apple пропонує новий патент під назвою “Вибір функції передачі, пов’язаної з головою для відтворення бінаурального звуку”. Компанія говорить, що може покращити ефект віртуального 3D-позиціонування звуку за допомогою функції передачі, пов’язаної з головою (HRTF). Така система базується на парі акустичних фільтрів для кожного вуха, які можуть диференціювати звуки з різних положень.

Розкриті нові особливості Apple Glass

Зараз пристрої віртуальної реальності мають значну популярність, тому розробки в сфері максимальної реалістичності просто необхідні. Віртуальна звукова система, яку зможуть запропонувати Apple Glass допоможе забезпечити ще більший реаліз завдяки точним звукам.

Джерело: appleinsider

Рекомендуємо: Створено Гнучкий AMOLED Екран, Який Клеїться До Шкіри.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version