Home Новини сучасних технологій Розкрито дату проведення великої презентації від Samsung

Розкрито дату проведення великої презентації від Samsung

0
Розкрито дату проведення великої презентації від Samsung

Сьогодні було розкрито дату проведення великої презентації від Samsung. Як повідомляється, Південнокорейська компанія вчора підтвердила свою участь в прийдешній виставці Consumer Electronics Show 2021 (CES2021), яка відбудеться на початку наступного року.

Виробник підтвердив, що прес-конференція Samsung в рамках Consumer Electronics Show відбудеться 11 січня. Вона буде транслюватися на сайті Samsung, а також на YouTube, тому за анонсами зможуть простежити в прямому ефірі всі бажаючі.

Якщо компанія буде слідувати за торішнім сценарієм, то нас чекають анонсу нових флагманських телевізорів, виконаних за технологією QLED, новий дисплейних технологій і звукових панелей для телевізорів.

Звичайно ж, Samsung повинна показати і інші новинки, однак не варто очікувати на заході анонс лінійки смартфонів Samsung Galaxy S21. За останніми даними, анонс Galaxy S21 відбудеться на окремому заході 14 грудня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version