Реклама

Розкрито дату релізу смартфона POCO C3

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Бренд Poco, тривалий час не випускав ніяких моделей, крім бестселера Pocophone F1, виправився: за останній час вийшло сім моделей в рамках серій X, F і M. А сьогодні було розкрито дату релізу смартфона POCO C3 і це буде перший смартфон із лінійки С.

Тизер, опублікований в Twitter, розкриває позначення моделі – C3. Новинка отримає багатомодульні камеру, ймовірно, з трьома датчиками. Як видно, смартфон з такою кількістю модулів основної камери фігурує на відео.

З чуток, Poco C3 може виявитися перейменованим Redmi 9C (на жаль, Poco – бренд-майстер з перейменування інших смартфонів Xiaomi і Redmi). В такому випадку можна чекати платформу MediaTek Helio G35, екран діагоналлю 6,53 дюйма дозволом HD +, акумулятор ємністю 5000 мА · год і потрійну камеру з датчиками дозволом 13, 2 і 2 Мп.

Рекомендуємо: Смартфон POCO X3 NFC Виявився Надзвичайно Популярним В Китаї.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В Android 11 з’явився неприємний баг

В Android 11 з'явився неприємний баг. Його користувачі не бачать важливі частини екрану. Представники Google заявили, що вони не...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -