Home Новини сучасних технологій Розкрито деталі нового складного смартфона Vivo X Fold+

Розкрито деталі нового складного смартфона Vivo X Fold+

0

Компанія Vivo готує до виходу новий складний смартфон Vivo X Fold+, другий в лінійці компанії, уже цього місяця. Так як запуск уже близько, щораз більше деталей просочується щодо нього. Сьогодні розкрито деталі нового складного смартфона Vivo X Fold+, а саме стали відомі варіанти пам’яті та кольорова гама.

І так, чогось особливого від конфігурації пам’яті Vivo X Fold+ ми не отримаємо, так як він буде мати такі ж варіанти пам’яті як і його попередник, а саме 12 Гб оперативної пам’яті та 256 Гб або 512 Гб вбудованої. Кольорова гама також зберігається, доступний телефон буде у сірому та блакитному кольорах. Але тут ще буде доступний варіант у червоному кольорі.

Щодо інших відомих характеристик, то смартфон Vivo X Fold+ повинен отримати екран розміром 6,53 дюйми з матрицею AMOLED та роздільною здатністю FHD+. Внутрішній екран буде підтримувати роздільну здатність 2К, а розмір його складе 8,03 дюйма. Частота оновлення очікується 120 Гц. Працюватиме пристрій, ймовірно, на чіпсеті Snapdragon 8+ Gen 1. Основна камера отримає чотири датчики, а саме 50 Мп + 48 Мп (ультраширокий) + 12 Мп (портретний) + 8 Мп (перископічний об’єктив). Акумулятор буде ємністю 4700 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 80 Вт.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version