Home Новини сучасних технологій Розкрито деталі послуги Samsung Money

Розкрито деталі послуги Samsung Money

0

Раніше, ми повідомляли, що Samsung працює над створенням фізичної картки для свого сервісу Samsung Pay. Сьогодні з’явилася інформація на офіційному сайті Samsung, в якій розкрито деталі послуги Samsung Money.

Розкрито деталі послуги Samsung Money

Як повідомляється, за допомогою Samsung Money ви можете відкрити приватний або ж спільний рахунок. Як тільки ви отримуєте дебетову картку, у вас з’являється можливість активувати її за допомогою NFC. Також ви зможете прийняти участь в програмі Samsung Rewards, за допомогою якої у вас буде можливість заробляти бали за свої покупки. Як тільки назбирається 1000 балів або більше, ви зможете їх обміняти на реальні гроші.

На даний момент, майбутніми картками можна буде користуватися тільки на території США. При знятті готівки з картки, також буде потрібно оплачувати комісію. Самсунг обіцяє, що потім поверне вам всі кошти, які з вас зняли за комісію.
Ще один нюанс, на фізичних картках не буде вказано ні номера картки, ні CVV. Всі небхідні деталі ви зможете отримати в своєму персональному кабінеті Samsung PAY.
Зараз картки ще не видаються. Для того щоб її замовити, необхідно приєднатися до списку очікування.
Як ми писали раніше, запуск карток очікується цього літа.

NO COMMENTS

Exit mobile version