Home Новини сучасних технологій Розкрито інформацію про вартість майбутніх смартфонів Apple iPhone 14

Розкрито інформацію про вартість майбутніх смартфонів Apple iPhone 14

0

Ні для кого не секрет, що вже через 7-8 міс, Apple випустить новий iPhone 14. Компанія обіцяє мега сенсаційні моделі (вийде 4 смартфони), які підкорять серце тисячі клієнтів. Хоч представлять гаджети аж восени, ціни на цей смартфон відомо вже сьогодні.

Компанія постійно вдосконалює свої пристрої. Подейкують, що дуже помітними стануть зміни в дизайні гаджета. Також, якщо вірити чуткам, то модель "Mini" цілком замінять на "Max". Особисто мені подобається такий прогрес від Apple.

Звісно ж, всім відомо, що ця компанія представляє найдорожчі в світі смартфони, але за ціною ховається відмінна якість та стильне оформлення дизайну. iPhone 14 не є виключенням, гаджет буде коштувати доволі таки дорого. Виробники обіцяють, що телефон не розчарує своїх клієнтів, і служитиме вам більше, ніж 5 років. Але, чого можна було б ще очікувати? В наш час піднімання цін на певні гаджети є цілком нормально.

Цікаво: Чи варто купувати старіші моделі Apple iPhone?

Про ціну на iPhone 14 стало відомо від одного з інсайдерів, який поділився інформацією в своєму Твіттері. Але, це ще не остаточно виставлені ціни від компанії Apple, кажуть, що можливі певні зміни. Одне, що можна з упевненістю сказати, те що iPhone 14 точно не зменшить відомої ціни, на даний момент.

Розкрито інформацію про вартість майбутніх смартфонів Apple iPhone 14
Зображення: Концептуальне зображення смартфона Apple iPhone 14

Різниця між смартфонами в ціні впринципі буде помітно відрізнятися. Наприклад, iPhone 14 коштуватиме близько 23 тисячі гривень (так як і в минулому році базова модель), а от уже модель "Mini", яку замінили на "Max" буде коштувати трохи дорожче, ціна складатиме 30 тисяч гривень, що на 3 тисячі гривень більше від стартової ціни.

Так як я на початку говорив про 4 смартфони які випустять, а ціни ми дізналися тільки для двох, саме час з'ясувати про iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Так, щоб придбати собі 14 Pro, в кишені має бути 32 тисячі гривень, а от 14 Pro Max обійдеться значно дорожче: 34 тисячі гривень.
Як ви помітили, різниця між iPhone 14 та iPhone 14 Pro Max просто неймовірно велика. Сподіваємося, що функції та якість телефона теж відрізнятиметься, адже в наш час переплачувати просто за модель стало вже не актуально.

Цікаво: Названо масштабний недолік смартфонів від Apple.

Ходять чутки, що між смартфонами така велика різниця в ціні через матеріали з яких їх виготовляють.

Звичайно ж, клієнти Apple обурені значним подорожчанням гаджетів, і все ще мають надію на те, що ціни залишаться незмінними. Хоча, кого ми обманюємо? Компанія цілком розуміє ситуацію кризи в країні, але їх рішення про підвищення цін залишиться незмінним через дорогий матеріал.

Мало того, ціни обіцяють збільшувати до 2024 року, через постійне подорожчання деталей.

А вас влаштовує нова ціна!? І чи придбаєте ви собі один із обговорених смартфонів?

Також варто нагадати, що продажі смартфонів Apple iPhone 13 перевершили всі очікування,

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version