Home Новини сучасних технологій Розкрито ключові характеристики смартфона Nokia C1 Plus

Розкрито ключові характеристики смартфона Nokia C1 Plus

0

У грудні 2019 року HMD Global анонсувала Nokia C1 компактним смартфоном початкового рівня. Існує припущення, що телефон Nokia з номером моделі TA-1312, який нещодавно був сертифікований органом Євразійської економічної комісії (ЄЕС), може надійти як оновлена ​​версія Nokia C1. Сьогодні відомий інсайдерський портал Nokia Power User опублікував інформацію, де було розкрито ключові характеристики смартфона Nokia C1 Plus. Витоки свідчать про те, що дата запуску Nokia C1 Plus може бути близькою.

Розкрито ключові характеристики смартфона Nokia C1 Plus

Технічні характеристики Nokia C1 Plus (з чутками)

Майбутній смартфон Nokia C1 Plus надійде з можливостями 4G. Новий витік свідчить, що Nokia C1 Plus і надалі матиме 5,45-дюймовий дисплей, який отримає роздільну здатність HD +. Він буде працювати від восьмиядерного процесора 1,4 ГГц. Ім’я процесора у витоку не згадується.

Очікується, що Nokia C1 Plus надійде з 1 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ внутрішньої пам’яті. Він оснащений слотом для карт microSD для додаткового зберігання. 

Пристрій може живитися від акумулятором на 2500 мАг. Як і Nokia C1, його версія Plus, швидше за все, надійде з 5-мегапіксельною фронтальною камерою та 5-мегапіксельною задньою камерою.

Nokia C1 Plus має розміри 149,1 x 71,2 x 8,75 мм, і він може вийти на ринки таких кольорових варіантів, як червоний та синій. Повідомляється, що HMD Global незабаром планує запустити Nokia 7.3 та Nokia 9.3 PureView. Існує ймовірність того, що Nokia C1 Plus може стати офіційною разом із цими телефонами.

Читайте також: HMD Global розробляють розкладний смартфон.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version