Home Новини сучасних технологій Розкрито патент щодо пристроїв відстеження місцезнаходження Apple

Розкрито патент щодо пристроїв відстеження місцезнаходження Apple

0

В мережі розкрито патент щодо пристроїв відстеження місцезнаходження Apple. Дані трекери позначаються як “Apple Tags” або “AirTag”. Сам поданий патент отримав назву «Мультиінтерфейсний транспондерний пристрій – зміна режимів живлення» та «Мультиінтерфейсний транспондерний пристрій – управління живленням». Основна функція даного пристрою, це відстеження місцезнаходження поряд із хост-смартфоном або планшетом.

Працюватиме пристрій із багатоінтерфейсним транспондером (MIT). Сам транспондер виступає портативним гаджетом із процесором, датчиками руху та світла. Окрім цього, він зможе підтримувати зв’язок із електронікою, що знаходиться поблизу. Також, його можна приєднувати до ключів чи гаманця.

Розкрито патент щодо пристроїв відстеження місцезнаходження Apple

Якщо простіше, то це невеликий пристрій для відстеження розташування ваших важливих речей чи смартфону. Тобто, система AirTag з’єднуючись з хостом, допоможе знаходити ваші речі.

Джерело: appleinsider

Рекомендуємо: Навушники Apple AirPods 3 Отримають Унікальний Дизайн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version