Реклама

Розповідаємо, чому ви повинні мати Mac і ПК

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Деякі люди сприймають платформи Mac і ПК як пропозицію або-або, наче вони ведуть бойові лінії у священній війні. Але чому б не скористатися обома? Давайте відкладемо битви за платформи вбік і приймемо те, що добре в тому, щоб бути агностиком платформи.

Отримайте найкраще з обох світів

ПК з Windows і Mac мають свої сильні та слабкі сторони. Якщо у вас є Mac і ПК, ви побачите, що їх сильні сторони доповнюють одна одну. Наприклад, комп’ютери з Windows, мабуть, найкращі в іграх, тільки через величезну кількість ігор, доступних для платформи. А на комп’ютерах Mac можна запускати чудові творчі програми, які ви не можете встановити на ПК, наприклад Logic Pro для створення аудіо.

За допомогою Mac і ПК ви можете поєднувати свій досвід роботи з комп’ютером. Деякі люди можуть віддати перевагу програмуванню в IDE на ПК з Windows, але вони також можуть віддати перевагу використанню програм Mac, як-от Mail, для керування електронною поштою або Photos для керування цифровими фотографіями. І це нормально — якщо ви використовуєте обидві платформи, у вас будуть доступні ці параметри.

Донедавна було легко запустити версію x86 Windows і macOS на новому Mac за допомогою Boot Camp або Parallels. Сьогодні, якщо у вас є Apple Silicon Mac (що може бути дивовижним з точки зору швидкості), він не запускатиме Intel Windows в Parallels , тому вам, можливо, доведеться покладатися на фізичний ПК з Windows для запуску деяких програм.

Звичайно, не кожен може дозволити собі Mac і високоякісний ПК, але якщо у вас є можливість використовувати обидва або навіть перемикатися між ними в різних конфігураціях, не пропустіть можливість розширити свій кругозір.

Цікаво: Автозавантаження програм: як вимкнути та чим шкодить комп’ютеру?

Будьте в курсі останніх подій

Якщо ви хочете зберегти свої навички роботи з комп’ютером, чудовою ідеєю буде отримати широкий зразок найновіших операційних систем для настільних комп’ютерів. Станом на лютий 2022 року це означає, що на стороні працює Windows 11 , macOS Monterey і, ймовірно, деякі форми Linux та Chrome OS . Таким чином, ви будете готові до всього, що пов’язаний з комп’ютером світ може підкинути на вас.

Немає нічого соромного в тому, щоб дізнатися якомога більше про те, як різні платформи справляються з різними ситуаціями. Це дасть вам конкурентну перевагу в освіті та працевлаштуванні.

Війни між племінними платформами є контрпродуктивними

Технічна конкуренція велика: вона робить комп’ютерні платформи кращими. Але вам не потрібно вибирати сторону у війнах платформ. Це нормально, любити різні підходи до технологій і отримувати позитивні речі з досвіду з різними продуктами.

Трайбалізм - це природа людини . Ми хочемо бути разом із собі подібними, і часто прагнемо проганяти тих, хто не підходить. Деякі вчені припускають , що така поведінка допомогла раннім людям вижити в жорстокому світі, який буквально з'їв їх. І все ж, робота проти цього інстинкту дозволила нам побудувати великі цивілізації та створити великі твори через культурні бар’єри, працюючи разом.

У певному сенсі дебати між Mac і ПК є продовженням цього трайбалізму, і хоча ми можемо захотіти повернутися до поведінки «належність до групи», ми також можемо вийти за межі племінних поділів на благо всіх. Ваш вибір ПК чи Mac не робить вас кращими чи гіршими за інших, і ми не повинні сприймати чиїсь комп’ютерні уподобання особисто.

На відміну від олії та води, які здаються взаємовиключними, Mac і ПК дуже добре доповнюють один одного, як арахісове масло та желе. Тільки коли ви їх об’єднаєте, ви отримаєте більш повне уявлення про те, як працює комп’ютерна індустрія.

Те ж саме можна сказати про більшість воєн технологічних платформ. Microsoft чи Sony? Android чи iPhone? Epic чи Steam ? Якщо ви можете дозволити собі випробувати обидві сторони, ви зможете стати більш врівноваженою людиною. Але навіть якщо ви не можете, не бійтеся змінюватися і пробувати нове.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо Android-смартфон, який в рази перевершує Apple iPhone 12

Порівняння смартфонів на Android із смартфонами Apple завжди багато очікувана подія, оскільки смартфонів під управлінням Android, які здатні обійти...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -