Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як грати в сучасні ігри на слабкому комп’ютері

Розповідаємо, як грати в сучасні ігри на слабкому комп’ютері

0

Для того, щоб грати у всі ігри, треба мати хороший ігровий комп’ютер. Вони, на жаль, коштують дуже дорого із-за своїх потужних комплектуючих, а не всі мають можливість такий придбати. Плюс, ігри постійно оновлюються, виходять нові і все потужніші, а ПК так часто оновлювати ніхто не буде. Саме тому ми сьогодні хочемо розповісти, як грати в потужні сучасні ігри на максимальних налаштуваннях використовуючи свій звичайний комп’ютер.

Давайте згадаємо всі дитинство і юність. Де всі сиділи? В комп'ютерних клубах. Зараз, з розвитком крипти знову почали ставати популярними такі заклади, так ще й ПК у них завжди потужні. Тому, якщо ви з тих людей, які люблять пограти в ігри, але не хочуть витрачати на це багато часу, а тим більше грошей на потужний пристрій, вам буде ідеальним варіантом заплатити за кілька годин в комп'ютерному клубі, насолодитись грою та піти собі додому. В великих містах точно можна знайти щось, що вам підійде.

Цікаво: Відомо, як ігри розвивають інтелект дитини

Наступний дуже хороший і вже популярний варіант - хмарний геймінг. Мінусом є те, що сервіси не безкоштовні. Але оплата послуг буде точно в рази дешевше, ніж новий ПК. Все відбувається наступним чином: в серверах стоять дуже потужні комп'ютери, на яких гра і запускається, а вам на ПК лише транслюється картинка. Тобто, від вашого пристрою нічого не залежить, лише якість зображення на екрані. Якщо у вас хороший дисплей, то гра може транслюватись із якістю 4К та частотою оновлення 120 Гц. Ще плюс в тому, що на хмарних сервісах є всі популярні ігри, вам не потрібно буде самостійно шукати.

Ну і останній варіант - ігрова консоль. Цей варіант найкращий і найвигідніший, але тут питання чи хочете ви витрачати кошти на цю консоль. Можна придбати XBox або PS5 і заспокоїтись на декілька років вперед, бо його точно вистачить на довго. До консолі можна купити не дуже дорогий ПК або користуватись тим, який є. На консолі будуть підтримуватись всі ігри на найвищій якості та з найвищими налаштуваннями. Тому, якщо ви фанат ігор і хочете це робити вдома, але не маєте коштів на новий ігровий комп'ютер, купіть ігрову консоль, ви точно не пошкодуєте.

Отож, геймерам можна не хвилюватись коли хочеться грати в ігри, а можливості немає. Є інші хороші способи весело провести час із компанією таких самих геймерів, граючи в сучасні ігри, при тому не потрібно купувати дорогі комп'ютери та деталі до них.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version