Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як оновити PS4 (онлайн і з флешки)

Розповідаємо, як оновити PS4 (онлайн і з флешки)

0

Знання того, як оновити PS4, може захистити вашу консоль від потенційних загроз і зберегти зв’язок із серверами Sony!

Щоб ваша PS4 працювала як в онлайн-режимі, так і з можливістю переглядати фільми Bluray, вам потрібно знати, як оновити свою PS4, щоб і надалі користуватися послугами Sony . Процес надзвичайно простий і може виконуватися за допомогою флешки або на самій консолі.

Цікаво: Sony припиняє виробництво PS4 і PS4 Pro.

Як оновити PS4 онлайн

Найпростіший і найбільш рекомендований спосіб оновлення PS4 — це використовувати саму систему консолі для виконання оновлення безпосередньо й без використання флеш-пам’яті. Оновлення цього типу зазвичай відбуваються автоматично, коли конфігурація консолі залишається на рівні за замовчуванням і коли вона підключена до стабільного Інтернету.

У деяких випадках приставка налаштована на оновлення вручну, але її також можна оновити таким чином, просто вимагаючи від вас перейти до місця на системі PlayStation 4, щоб оновитися до останньої версії.

Ще одна причина, чому вам слід оновлювати консоль, — це її безпека. Оновлення важливе для усунення недоліків безпеки, а також для підвищення продуктивності в деяких іграх, якщо це необхідно.

Тим не менш, давайте подивимося, як оновити PS4 онлайн вручну:

  1. Увімкнувши вашу консоль PS4, перейдіть до «Налаштувань» у головному меню, щоб ми змогли дізнатися, як отримати оновлення.
  2. Отримавши доступ до налаштувань, знайдіть «Оновлення програмного забезпечення системи» та виберіть його, щоб перейти до наступного кроку.
  3. Якщо оновлення доступне, воно відображатиметься на екрані оновлення системного програмного забезпечення. Виберіть оновлення, підтвердивши опцію «Далі», щоб почати завантаження.
  4. Після завершення завантаження ви повинні прийняти умови оновлення, а потім розпочати саме оновлення.

Гаразд, тепер ви знаєте, як оновити свою PS4 онлайн, не потребуючи для цього іншого пристрою. Але може бути так, що у вас немає прямого доступу до Інтернету, і вам потрібно якось оновити консоль.

На щастя, Sony випускає оновлення за допомогою флешки з оновленим образом прошивки в корені пристрою.

Цікаво: PS5: Консоль має функції, про які мало хто знає.

Як оновити PS4 з флешки

  1. Щоб розпочати оновлення Ps4 як флеш-пам’ять, ми рекомендуємо вам використовувати флеш-пам’ять із принаймні 1 Гб пам’яті для зберігання образу мікропрограми, який ми завантажимо далі. Попередньо рекомендуємо відформатувати флешку на ПК або Mac у форматі FAT32.
  2. Тепер перейдіть на сторінку системного програмного забезпечення PS4, щоб завантажити останнє оновлення для вашої консолі.
  3. На щойно відформатованій флеш-пам’яті створіть папку з надписом «PS4» і папку всередині неї з назвою «UPDATE», обидві з великими літерами.
  4. Перемістіть файл «PS4UPDATE.PUP» у папку UPDATE.
  5. Безпечно вийміть флешку з комп’ютера та вставте її в один із USB-портів консолі PS4.
  6. Перейдіть до «Налаштування» на домашній сторінці вашої консолі.
  7. Знайдіть «Оновлення програмного забезпечення системи» та виберіть його за допомогою кнопки «X» на контролері.
  8. Після аналізу мікропрограми на пристрої оновлення почнеться через кілька секунд, не виймайте флешку, доки оновлення не завершиться успішно.

Ось і всі способи оновлення PS4.

Цікаво: Як використовувати контролер PS5 на ПК з дротовим підключенням.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version