Реклама

Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні ми поговоримо про SWIFT переказ, зокрема що це та як його отримати через один із найбільших банків, ПриватБанк. І так, SWIFT – це система міжнародних платежів, за допомогою яких можна перевести грошові кошти на рахунки фізичних чи юридичних осіб за кордон. На сьогодні системою переказів SWIFT користуються більше, ніж 11 тисяч банків у 200 країнах світу. Тобто, це один із найзручніших способів переказу коштів користувачами із різних країн.

Цікаво: В ПриватБанк пішли на серйозний крок, заради безпеки своїх клієнтів.

Отримати переказ досить легко у системі ПриватБанку, варто лише надати відправнику повні та правильні дані. А саме прізвище, ім’я та по-батькові отримувача, його поштову адресу, номер рахунку чи картки, IBAN, назву банку та його адресу, назву банку-кореспондента, його SWIFT-код та рахунок ПриватБанку у ньому. Після відправки ви автоматично отримаєте даний переказ на свій рахунок, який був вказаний відправником.

Зауважимо, що для отримання переказу в валюті, ви повинні мати оформлену картку ПриватБанку у ній же, тобто для отримання переказу в дол, їх зарахування можливе лише на доларову картку. Якщо необхідності отримувати переказ у надісланій валюті у вас немає, банк може конвертувати її та зарахувати вам суму у гривні на вашу картку ПриватБанк.

Цікаво: В ПриватБанк розповіли, коли українцям повернуться помилково списані гроші.

Щодо питання, де отримати всі реквізити, то є кілька способів:

  • Через онлайн-банкінг Приват24. Для цього потрібно ввійти в додаток або ж через веб-версію, перейти до розділу «Всі послуги» - «Мої реквізити».
  • Через термінал самообслуговування. Тут потрібно вставити карту та в меню знайти пункт «Мої налаштування» та запросити реквізити для роздруку на чек.
  • Також реквізити та список банків-кореспондентів можна знайти на сайті ПриватБанку у розділі SWIFT.

Тепер щодо комісій. При SWIFT-переказі є три види комісій – SHA, OUR, BEN. Використовуючи комісію SHA, ви розділяєте її разом із отримувачем. Тобто, отримувач оплачує комісію свого банку та банку-кореспондента, а відправник – комісію свого банку. OUR означає, що всі витрати будуть покладені на відправника, а BEN – на одержувача.

Щодо додаткових комісій ПриватБанку, то при зарахуванні SWIFT переказу на картку Універсальна, інтернет-картку чи на поточний рахунок відповідної особи, то вони відсутні. Якщо переказ буде зараховуватись на Картку для виплат, то в період з 1 квітня 2022 року по 30 вересня 2022 року встановлено комісію 0,5% від суми переказу на валютну картку, а на гривневу – 0%.

Цікаво: Перераховано способи актуалізації даних у ПриватБанку.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11

Сьогодні стало відомо, що відомий виробник кнопкових телефонів представив бюджетні смартфони на Android 11. Компанія TCL, яка є власником...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -