Реклама

Компанія Xiaomi припиняє підтримку дев’яти популярних смартфонів

Останні Новини

Нещодавно в вільному доступі з’явився список смартфонів, які компанія Xiaomi вирішила більше не оновлювати. Вони отримають востаннє нову версію MIUI. Це такі моделі: Mi 9 SE, MI 9, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi Note 8T, Mi CC9, Mi 9. Цим телефонам вже три роки, але вони на той час стали найбільш популярними у всіх країнах, а деякі з них ще досі залишаються найкращими в своїй категорії.

Для тих, кого ця інформація дуже засмутила є втішні новини. По-перше, компанія Xiaomi дуже непередбачувана. Спочатку вона може повідомити про відсутність оновлень на певні телефони, а потім все одно почати випускати для них нові версії MIUI. Якщо сумніваєтеся, ознайомтесь з історією моделі Redmi Note 8T. Він був випущений з MIUI 10, а зараз має MIUI 12.

Цікаво знати: Xiaomi вирішили відмовитися від прошивки MIUI в деяких смартфонах

По-друге, заради підтримання репутації, бренд зараз робить все можливе, щоб нові моделі POCO мали систему Android 12. Адже, інші виробники вже давно роблять телефони саме на цій версії систем та оновлюють стабільно їх, навіть якщо модель середньої цінової категорії. Враховуючи це, стає зрозуміло, що старі телефони, яким вже три роки, Xiaomi просто не бачить сенсу оновлювати.

Щодо MIUI 13. Наприклад, такі моделі, як Redmi 7 (7А), Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro та Pocophone F1 отримали оновлення до MIUI 12.5 і були дуже раді, адже не думали, що так буде. А от версія MIUI 12.5 Enchanced вже не буде доступна для власників цих телефонів

А от смартфони Xiaomi з лінійки Redmi Note 8 та Mi 9 будуть мати нову версію MIUI 13. Цікаво, що вони стануть одними з не багатьох, які на системі Android 11 та з MIUI 13. Можливо, не всі можливості цього оновлення будуть доступні, але цю проблему точно можна буде вирішити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Alcatel випустили бюджетний смартфон Apprise

Китайська компанія з виробництва електроніки Alcatel ,впродовж багатьох років випускає телефони, планшети та інші супутні товари під цим брендом....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -