Реклама

Instagram почав слідкувати за користувачами через камеру

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла прикра інформація, яка стосується Instagram. Як повідомляється, Instagram почав слідкувати за користувачами через камеру. Скарги почали надходити від користувачів додатку на iOS14.
Як відмітили користувачі, на смартфоні вмикається зелений індикатор “Ввімкнення камери” під час перегляду свого профілю в Instagram. В компанії досить швидко зреагували на такі скарги і прес-секретар Instagram зробив заяву для The Verge, де пояснив, що «така поведінка додатку зумовлена проблемами і наразі виправляється”.

“ Ми отримуємо доступ до вашої камери лише тоді, коли ви кажете нам, наприклад, коли ви переходите з каналу на камеру. Ми знайшли та виправляємо помилку в бета-версії ‌iOS 14‌, яка помилково вказує на те, що деякі користуються камерою, хоча такого не відбувається, “-сказав речник.
“Ми не отримуємо доступ до вашої камери в тих випадках, і вміст не записується”.

З такої заяви виходить, що це дійсно помилка і Instagram не хоче отримувати ваші дані, без вашого дозволу. Можливо, що такі помилки дійсно викликані тим, що додаток несумісний з новою версією iOS14. Враховуючи, що раніше подібні проблеми виникали в TikTok та в LinkedIn, є ймовірність, що це дійсно технічні помилки.

Рекомендуємо: Як Зробити Репост В Instagram?

Джерело: The Verge

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Мрієш повернутись на роботу? Kyivstar Returnship допоможе!

Kyivstar Returnship цього року у листопаді розпочав свій вже третій етап. Більше трьохсот бажаючих звернулися до програми для повернення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -