Реклама

Розповідаємо, як увімкнути беззвучний режим в Instagram і уникнути сповіщень

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Беззвучний режим Instagram вимикає сповіщення додатків на 12 годин і попереджає підписників, що користувач не отримуватиме сповіщення про нові повідомлення в Direct. Сьогодні ми розповімо, як користуватися цією функцією.

Активація беззвучного режиму в Instagram є простою процедурою. Ця функція автоматично вимикає всі сповіщення програми протягом періоду до 12 годин, що ідеально підходить, наприклад, щоб відпочити від програми на ніч. Користувач може встановити час вручну, і протягом цього часу в профілі відображатиметься тег, який інформуватиме підписників про те, що обліковий запис зараз оффлайн. Друзі також отримають сповіщення, якщо вони надсилатимуть повідомлення в Direct. Хочете перевірити? Перегляньте нижче, як активувати цю функцію.

Цікаво: Відомо, як надсилати анонімні повідомлення в Instagram.

Як активувати беззвучний режим Instagram

Крок 1. Увійдіть у свій профіль і торкніться трьох смужок, щоб відкрити меню. Потім виберіть «Налаштування та конфіденційність».

Крок 2. Відкрийте розділ «Сповіщення» та перейдіть до «Без звуку».

Крок 3. Активуйте перемикач «Без звуку», щоб увімкнути функцію.

Крок 4. Торкніться полів «Від» і «До», щоб встановити час, коли беззвучний режим буде активним у вашому профілі.

Крок 5. Якщо друг відправить вам пряме повідомлення протягом зазначеного періоду, він отримає повідомлення про те, що ви не отримали сповіщення.

Крок 6. Щоб вимкнути беззвучний режим, просто вимкніть перемикач на тій же сторінці конфігурації та підтвердьте «Вимкнути беззвучний режим».

Цікаво: Фільтри для Stories: як знайти найкращі в Instagram.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google анонсували запуск нової версії OC Android 12L

Пошуковий гігант Google продовжує активну розробку нових версій Android і на цей раз стало відомо, що вони анонсували запуск...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -