Реклама

Послуга «Переадресування» від Нової пошти – зміна одержувача посилки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

При відправленні посилки з Вами може трапитися ситуація, коли одержувач не може забрати відправлення у відділенні Нової пошти з різних причин – відсутність в місті, сильна зайнятість тощо. Повернення посилки назад буде коштувати Вам подвійної вартості пересилки. Крім того, людина не отримає те, що замовляла. Щоб уникнути подібних неприємних ситуацій та вирішити проблему з доставкою, Нова пошта надає своїм клієнтам додаткові послуги по переадресуванню, або перенаправленню посилки за новою адресою.

Цікаво: На Новій Пошті впроваджені нові правила пакування.

Умови послуги «Переадресування» від Нової пошти

Послуга «Переадресування» від Нової пошти входить до переліку додаткових послуг компанії та є платною. Вона надає можливість клієнтам самостійно управляти доставкою посилки та змінювати її напрямок. Оформити «Переадресування» може і відправник, і одержувач. Послуга передбачає зміну адреси доставки як в межах одного населеного пункту, так і в межах країни. Змінити можна не лише адресу отримання відправлення, але і особу одержувача.

Передбачено такі варіанти для зміни – з одного відділення на інше відділення, з адреси на відділення, з відділення на адресу та з однієї адреси на іншу адресу.

Замовити послугу з переадресування можна як в онлайн режимі, так і офлайн. Варіанти для онлайн оформлень – через мобільний додаток «Нова пошта», в особистому кабінеті на сайті Нової пошти, або через інтерфейс API – це електронний обмін даними між інформаційними системами Нової пошти та клієнта. Окрім цих варіантів, Ви можете замовити послугу «Переадресування», відвідавши будь-яке відділення Нової пошти та написавши там заяву, або звернувшись до Вашого персонального менеджера, або до контакт-центру Нової пошти. При написанні заяви у відділенні, необхідно мати при собі паспорт, для підтвердження Вашої особи. Як бачите, варіантів оформлення послуги створено багато для зручності усіх клієнтів.

В разі зміни особистих обставин, чи то відправник, чи отримувач посилки може скасувати заявку на переадресування, при умові, що посилку ще не доставили за новою адресою. Далі клієнт може продовжувати відстежувати відправлення в реальному часі на сайті компанії.

Цікаво: Названо переваги, які отримуються користувачі мобільним додатком від «Нової пошти».

Вартість послуги «Переадресування»

Вартість послуги з перенаправлення відправлення розраховується згідно тарифів компанії та залежить від умов переадресування.

Якщо Ви змінюєте доставку в межах одного населеного пункту, то тарифи наступні. Перенаправлення з адреси на відділення – безкоштовне. Переадресування з одного відділення на інше в межах одного міста залежить від ваги посилки:

  • Вага до 1 кг коштує 15 грн.
  • До 5 кг вартість 25 грн.
  • До 30 кг коштує 50 грн.
  • До 100 кг – 100 грн.
  • Понад 100 кг (за кожні наступні 100 кг) Ви сплачуєте 100 грн.

Якщо Ви здійснюєте переадресування з адреси або відділення на нову адресу, то вартість послуги також залежить від ваги відправлення:

  • Вага посилки до 1 кг коштує 25 грн.
  • До 5 кг вартує 35 грн.
  • До 30 кг коштує 65 грн.
  • До 100 кг коштує 125 грн.
  • Вага посилки понад 100 кг (за кожні наступні 100 кг) так само 125 грн.

Вартість послуг по переадресуванню може періодично переглядатися компанією «Нова пошта». Передивитися тарифи на сьогоднішній день Ви можете у прайс-листі на додаткові послуги.

Якщо Ви замовляєте перенаправлення посилки по Україні поза межі одного населеного пункту, то компанія розрахує Вам вартість послуги переадресування рівнозначно новому відправленню згідно діючих тарифів на доставку від Нової пошти.

Якщо послугу «Переадресування» замовив відправник, сплатити її вартість може як відправник, так і одержувач посилки. Відправник оплатити послугу може безготівковим способом, а одержувач – або безготівковим способом, або за готівку у відділенні Нової пошти.

При умові, що послугу «Переадресування» замовив одержувач посилки, оплату здійснює тільки він. Так само обома способами, на вибір.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Для Lidar iPhone 12 Pro знайдено незвичайне застосування

Для Lidar iPhone 12 Pro знайдено незвичайне застосування. Його можна використовувати не тільки для поліпшення фотозйомки, але й для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -