Реклама

Nokia збирається представити нові смартфони

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що Nokia збирається представити нові смартфони. Якщо вірити офіційній інформації HMD Global India, то в найближчий час буде представлено два нових телефони.

Nokia збирається представити нові смартфони

На офіційному акаунті HMD Global в Twitter, було опубліковано тизерне відео, де мова йде про новинки. Один із телефонів буде смартфоном, а інший – функціональний телефон.

Також цю інформацію підтвердив і головний менеджер продуктів HMD Global, який також запостив відео з телефонами.

Враховуючи останні слухи, мова може йти про смартфон Nokia C3 (який нещодавно було запущено в Китаї), а от про функціональний телефон інформація відсутня (відомо лише, що він буде підтримувати 4G).
З останніх даних, Nokia C3 отримає 5,99-дюймовий дисплей HD +, буде працювати на процесорі UNISOC з 3 ГБ оперативної пам’яті та 32 ГБ внутрішньої. На зворотній стороні буде розміщена одна 8Мп камера та світлодіодний спалах. Селфі-камера буде на 5Мп. Живитися смартфон буде від акумулятора на 3040 мАг, а заряджатися він буде через порт MicroUSB.
Смартфон буде відноситися до бюджетних, але про ціну ще відсутня інформація.

Також очікується, що в найближчий час нам покажуть смартфон Nokia 5.3, який вже офіційно готовий до релізу.

Рекомендуємо: Новий Смартфон Від Nokia Отримує Сертифікацію

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як швидко виявити програми-шпигуни на телефоні

З розвитком цифрових технологій з‘являється багато програм, які можуть шпигувати за користувачами цифрових пристроїв. Вони створені для того, щоб...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -