Реклама

Названо простий спосіб зміни тарифного плану Vodafone

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Практично всі стикалися з такою річчю, як зміна тарифного плану. Зазвичай, в таких випадках, необхідно дзвонити мобільному оператору, тицяти певні комбінації на екрані, потім очікувати відповідь, а далі очікувати, поки тарифний план зміниться. Також можна відвідати салон вашого мобільного оператора, але там це також швидко не робиться, тим більше зараз, коли карантинні обмеження не було повністю знято, навіть більше, було продовжено до 1 жовтня. Так ось, зараз буде названо простий спосіб зміни тарифного плану Vodafone і робиться це швидко і без відвідування офіційного салону Vodafone.

Спосіб полягає у використанні мобільного застосунку My Vodafone, в якому можна не тільки змінювати тарифний план в декілька кліків, а й перевіряти залишок ГБ та хвилин, поповнювати рахунок, обмінювати бонуси, підключити та вимикати послуги, контролювати витрати коштів та багато іншого. В цілому, це ваш мобільний оператор в смартфоні.

Названо простий спосіб зміни тарифного плану Vodafone
Зображення: My Vodafone

Крім цього, в додатку можна першим дізнаватися про всі можливі акції, обмін бонусів та інші нововведення від Vodafone.

Завантажити додаток можна як безпосередньо через сайт Водафон'а, так і в офіційних магазинах додатків Google та Apple.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Instagram отримав нові можливості в зв’язку з своїм 10-річчям

Instagram отримав нові можливості в зв'язку з своїм 10-річчям. Як повідомляє TechCrunch, нова приватна карта історій і календар пропонують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -