Реклама

Apple продали 500 мільйонів iPad за останні 10 років

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як всім вже відомо, найпопулярнішими планшетами серед користувачів являються Apple iPad. Нещодавно Apple випустили нові моделі iPad Air 2020 та iPad 8-го покоління, що тільки закріпить їхню позицію на ринку планшетів. На події Apple у вівторок, Тім Кук заявив, що “Apple продали 500 мільйонів iPad за останні 10 років”. І це дійсно велика кількість.

Apple продали 500 мільйонів iPad за останні 10 років

Чому ця новина важлива? Це тому, що Apple ще в 2018 році оголосила, що більше не буде розкривати продажі одиниць своїх пристроїв. Раніше Apple повідомляла про кількість продажів у своєму щоквартальному звіті про прибутки.

Поточна лінійка iPad від Apple включає iPad 8-го покоління, який починається з 329 доларів, iPad mini із початковою ціною 399 доларів, новий iPad Air, який починається з 599 доларів та iPad Pro із початковою ціною 799 доларів.

Минулого року Apple оголосила iPadOS - мобільну операційну систему, розроблену для своїх планшетів. До анонсу лінійка iPad працювала під управлінням iOS, як і iPhone. Нова операційна система використовує переваги великого екрану iPad з новими функціями багатозадачності, настільну версію Safari, а також дозволяє планшету подвоїтися як другий дисплей для iMacs та MacBooks від Apple.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В ПриватБанке отказываются предоставлять кредит тем, кто ранее отказывался от кредитного лимита

Стаття доступна українською...В последнее время, все больше и больше появляется новостей, касающихся ПриватБанк. Не так давно появилась информация, что...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -