Реклама

BenQ випустили ігрові монітори серії Mobiuz

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Корпорація BenQ, яка займається виробництвом різноманітної обчислювальної техніки, побутових та комунікаційних приладів вирішила розшири асортимент своїх товарів. Згідно останньої інформації, BenQ випустили ігрові монітори серії Mobiuz. В цю серію ввійшли два монітори – EX2510 та EX2710.

BenQ випустили ігрові монітори серії Mobiuz

Як повідомляють в BenQ, таку назву вони вибрали не просто так, а щоб підкреслити безкінечне занурення в світ ігор.

BenQ випустили ігрові монітори серії Mobiuz

Тепер стосовно характеристик нових моніторів. Ігровий монітор EX2510 використовує IPS матрицю діагоналлю 24,5 дюйма. Розширення складає 1920х1080 пікселів. Максимальна яскравість складає 400 кд/м2, час відгуку MPRT — 1 мс, коефіцієнт контрасту — 1000:1, GtG — 2 мс. Кути огляду складають 178°. Максимальна частота оновлення монітора складає 144Гц. Монітор EX2510 підтримує HDR10 та технологію адаптивної синхронізації FreeSync Premium.

BenQ випустили ігрові монітори серії Mobiuz

Як відмічають в BenQ, головною особливістю новинок є те, що вони отримали технологію HDRi, яка оптимізує контраст та враховує показники датчиків освітлення та зображення. Охоплення кольорового простору sRGB дорівнює 99%. Монітори отримали такі роз’єми: два HDMI v2.0, DisplayPort v1.2 та роз’єм для навушників. Нахиляти монітори можна в межах від -5° до 20°, а кут повороту складає ±20°.

Монітор EX2710 отримав всі характеристики від EX2510, одна відмінність, це діагональ — 27 дюймів. Монітор EX2510 коштує від 250 доларів, а EX2710 — 300 доларів.

Рекомендуємо: Xiaomi Презентували Ігровий Монітор.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google Play является крупнейшим дистрибьютором вредоносных программ для Android

Стаття доступна українською...Официальный магазин Google Play является крупнейшим дистрибьютором вредоносных программ для Android, однако все еще остается одним из...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -