Реклама

Instagram не оновлює стрічку. Як виправити

Останні Новини

Під час користування різними додатками, ніхто не застрахований від багів. Досить велика кількість користувачів скаржиться на те, що Instagram не оновлює стрічку. Як це виправити та які причини призводять до цього, поговоримо нижче.

Цікаво: Що робити, щоб сторіс в Instagram не повторювались по колу?

Кеш

Не оновлюється стрічка – тоді першими вашими діями повинне бути видалення кешу. Це найбільш використовуваний метод, коли ви стикаєтеся з проблемами відтворення відео на Facebook або помилками під час спроби завантажити відео в Instagram. Очистити його можна перейшовши у «Налаштування» , а потім у «Програми», там знайти додаток Instagram та натиснути на нього. Далі «Пам’ять» – «Кеш» . Тут відбудеться очищення кешу та файлів cookie. Тепер знову відкрийте Instagram.

Підключення до мережі

Банальна причина, але та, на яку мало хто одразу звертає увагу. Перевірте підключення до Інтернету вашого мобільного телефону. Якщо Instagram не оновлює стрічку навіть після цієї перевірки, спробуйте переключитися між підключеннями.

Перезавантаження

Стандартний метод, який ми і не тільки, пропонуємо практично при будь-яких проблемах із смартфоном. Даний варіант має можливість виправляти певні помилки, які виникають під час користування ґаджетом.

Цікаво: Фільтри для Stories: як знайти найкращі в Instagram.

Оновлення або повторне встановлення Instagram

Застаріла версія програми може спричинити проблеми, тому Instagram не оновлює стрічку. Для вирішення цієї помилки достатньо лише оновити додаток Instagram перейшовши в Google Play, у списку встановлених програм знайти потрібну та натиснути Оновити.

Щодо повторного встановлення, то це також дієвий метод вирішення будь-яких проблем із програмами. Варто його спочатку видалити, а тоді знову встановити перейшовши в один з магазинів додатків Apple Store або Google Play.

Також, при виникненні проблем під час користування додатком Instagram, ви можете повідомляти про це розробників. Можливо саме це допоможе в подальшому покращити якість користування додатком та виправити наявні проблеми. Повідомити про технічні проблеми можна перейшовши у свій профіль і натиснути кнопку меню. Далі натисніть «Налаштування» та перейдіть до «Довідки». Тепер перейдіть до «Повідомити про проблему» та дотримуйтесь підказок, щоб продовжити.

Цікаво: Відомо, як надсилати анонімні повідомлення в Instagram.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Де краще брати SIM-карту: в офіційному магазині чи на вулиці?

Якщо вам потрібна нова SIM-карта, то є дуже багато способів її отримати. Можна прийти в офіційний магазин оператора і...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -