Реклама

Названо основні плюси та мінуси роз’єму Type-C

Останні Новини

З наступного року роз’єм Type-C буде обов’язковою умовою для всіх мобільних пристроїв, що продаватимуться в ЄС. На даний момент смартфони з роз’ємом Micro USB зустрічаються лише в бюджетних варіантах смартфонів. Застаріваючий роз’єм Micro USB вважається недоліком пристрою, на відміну від на порядок зручнішого та універсальнішого роз’єму Type-C, який передає інформацію значно швидше, та звісно сучасна технологія швидкої зарядки присутня.

Цікаво: Відомо, чи потрібен Вам новий USB-кабель для швидкої зарядки

Користувачі мережі інтернет активно обговорюють мінуси використання роз’єму Type-C, а саме ненадійність у використанні. Зарядні пристрої швидко перестають триматись у смартфоні та починають випадати. Type-C являється достатньо надійним портом, який не повинен завчасно виходити з ладу. Та попри це певна група користувачів вказало на цю ж проблему. Причиною може бути особливість конструкції, а саме відсутність зубців.

У Type-C немає спеціальних деталей за допомогою яких зарядний пристрій тримається у роз’ємів. Кабель тримається лише завдяки зовнішньому тиску, який переноситься на порт та з часом несе негативні наслідки. Через що роз’єм розхитується та перестає належним чином працювати.

Думки користувачів розділились, багато хто стверджує, що ніяких проблем у роботі Type-C у них не виникало за багато років. Інша категорія людей повідомила про таку ж проблему. Вдалось з’ясувати, що стикались з непередбачуваною поломкою Type-C в основному власники різних моделей MacBook. Власники Android запевняють, що все працює чітко.

Отже, можна зробити висновок, що рівень надійності роз’єму Type-C є високим, але все залежить від виробника. Гарантом якості роз’єму являється і той факт, що його офіційно ухвалено єдиним портом для всіх мобільних пристроїв. Тому в надійності можна не сумніватись, а проблеми з передчасним виходом з ладу можуть виникати у певних виробників чи окремих моделей, про це можна дізнатись переглянувши відгуки на ту чи іншу модель.

Цікаво: Розповідаємо, що ви можете зробити з портом USB вашого маршрутизатора.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Опублікувано характеристики та офіційні зображення дрона DJI Mini 2

Сьогодні було опублікувано характеристики та офіційні зображення дрона DJI Mini 2 - моделі, яка йде на зміну Mavic Mini....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -