Реклама

Xiaomi випустили новий бюджетний флагман Mi 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Xiaomi випустили новий бюджетний флагман Mi 10, який працює на базі Snapdragon 870, і компанія це офіційно підтвердила. Новий телефон буде називатися Xiaomi Mi 10S і буде представлений 10 березня.

Пристрій буде мати 108-мегапіксельну камеру, і хоча на перший погляд налаштування схожа на Mi 10 Ultra , є деякі основні відмінності, що показує, що це не ребрендинговий телефон з новими внутрішніми елементами.

Mi 10S матиме чотирикамерну установку, сенсор за головною - 108MP. Також є подвійний світлодіодний спалах, але телефон не має перископічного об’єктива - ми, швидше за все, розглядаємо широкі, ультра, макро- та глибокі шутери.

Передня панель не демонструється, але ми вважаємо, що вона буде AMOLED із сканером відбитків пальців знизу, оскільки на задній панелі немає датчика, а також вона не вбудована в кнопку живлення. Телефон раніше з’явився на TENAA з одним отвором ліворуч для фронтальної камери.

Очікується, що Xiaomi Mi 10S матиме чіпсет Snapdragon 870 та акумулятор на 5000 мАг з швидкою зарядкою на 33 Вт, але ми точно знатимемо на презентації цієї середи.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як вимкнути попередньо встановлені програми на смартфоні

Напевно ви, як і всі користувачі смартфонів, звертали увагу на те, що при покупці і першому запуску нового пристрою,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -