Реклама

Компанія Acer запускає надміцні ноутбуки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні з’явилася інформація, що компанія Acer запускає надміцні ноутбуки Enduro, які розраховані на зовнішнє використання. Всього було презентовано два ноутбука: Acer Enduro N7 та Acer Enduro N3.

Компанія Acer запускає надміцні ноутбуки

Ноутбук Acer Enduro N7 – це справді міцний ноутбук, який розрахований для використання в польових умовах, тобто підійде як для промислових людей так і тим, в кого робота виконується ззовні приміщень. Ноутбук отримав 14-дюймовий FHD-екран із піковою яскравістю 700 ніт, що забезпечить хорошу видимість під сонячним світлом. Також він отримав непоганий захист від вологи та пилу MIL-810G та IP65, що дозволить його використовувати під легким дощем та при екстримальних температурах.
Начинка ноутбука включає в себе процесор Intel Core i5 8-го покоління, датчик відбитків пальців (який працює з Windows Hello), Trusted Platform Module 2.0 та подвійною батареєю (одна батарея змінна). Доречі, автономність однієї батареї складає близько 10 год.

Компанія Acer запускає надміцні ноутбуки

Ноутбук Acer Enduro N3 більш портативний в порівнянні з N7. Він отримав сертифікати захисту від пилу та вологи MIL-810G та IP53. Також він отримав захист Corning Gorilla Glass та водостійкість Aquafan.
Оснащений Acer Enduro N3 процесором Intel Core i7, графічним процесором NVIDIA GeForce MX230, оперативною пам’яттю DDR4 32 ГБ та внутрішньою 512 ГБ PCIe Gen3 NVMe SSD. Автономність роботи ноутбука складає 13 год.

Рекомендуємо: Acer представила новий ігровий ноутбук.

P.S Ви б придбали собі такий ноутбук?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Realme розробляє найтонший смартфон у світі

Сьогодні надійшла інфомрація, що компанія Realme розробляє найтонший смартфон у світі. Мадхав Шет (Madhav Sheth), генеральний директор Realme India,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -