Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як скинути MacBook Air до стандартних налаштувань

Розповідаємо, як скинути MacBook Air до стандартних налаштувань

0

Якщо у вас виникли проблеми з MacBook Air, його легко скинути. Перезавантаження повністю перезавантажить і перезавантажить операційну систему macOS, очистивши робочу пам’ять системи для нового завантаження. Жодні з ваших даних це не вплине. Ось кілька способів зробити це.

Як перезапустити простий спосіб

Найпростіший спосіб перезавантажити Mac – це використовувати рядок меню у верхній частині екрана. Для цього натисніть на логотип Apple у верхньому лівому куті екрана. У меню, що з’явиться, виберіть «Перезавантажити».

Якщо ви бачите спливаюче повідомлення з підтвердженням, знову натисніть «Перезапустити». Ваш Mac закриє запущені програми, а екран на мить стане чорним. Коли ви побачите на екрані логотип Apple, почнеться процес завантаження. Увійдіть, як зазвичай, щоб продовжити використовувати свій Mac.

Цікаво: В нових MacBook виникли проблеми з навушниками.

Як перезапустити з терміналу

Якщо у вас є обліковий запис адміністратора на вашому Mac, ви можете перезапустити його з командного рядка . Для цього відкрийте програму « Термінал », введіть sudo shutdown -r nowі натисніть «Повернути».

Введіть свій пароль і натисніть Повернутися. Ваш Mac негайно перезавантажиться.

Як примусово перезавантажити Macbook Air

Якщо ваш MacBook Air не відповідає, ви можете примусово вимкнути його, натиснувши й утримуючи кнопку живлення приблизно 10 секунд.

Цікаво: Відомо, як купити чи перевести іноземну валюту онлайн.

На старих моделях MacBook Air кнопка живлення розташована у верхньому правому куті клавіатури.

На нових моделях MacBook Air кнопка живлення така ж, як і сенсор Touch ID, а також розташована у верхньому правому куті клавіатури.

Натисніть і утримуйте кнопку живлення або Touch ID протягом 10 секунд. Екран стане чорним, і пристрій вимкнеться. Щоб запустити його знову, натисніть і утримуйте кнопку живлення, доки на екрані не з’явиться логотип Apple. 

Цікаво: Як перенести фотографії з iPhone на Mac.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version