Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Розповідаємо, як сплатити штраф через додаток Приват24

Розповідаємо, як сплатити штраф через додаток Приват24

0

Онлайн-банкінг від ПриватБанку значно спрощує нам повсякденне життя та робить оплату послуг миттєвою. Клієнтам банку не потрібно постійно стояти в чергах, аби оплатити комунальні, чи інші види платежів. Багато хто сьогодні всі свої основні придбання також робить через інтернет-магазини. Будь-то одяг, техніка, косметика, ліки, товари першої необхідності тощо. Оплачувати вартість товарів просто і легко як через додаток Приват24, так і через особистий кабінет на сайті ПриватБанку. Також можна сплатити і вартість доставки українським перевізникам через додаток Приват24.

Цікаво: Відомо, як зняти кошти з картки ПриватБанку, якщо вона відсутня.

Ще однією приємною опцією від мобільного банку, є можливість оплачувати різного роду штрафи. До них входять і штрафи за порушення Правил дорожнього руху. Звичайно, Ви можете звернутися у відділення ПриватБанку та оплатити штраф у касі, але це не вигідно фінансово. Адже, комісії банків за перевід коштів в касах суттєво зросли, в порівнянні з комісіями, які з Вас утримує банк при онлайн-платежах. Вам простіше і швидше сплатити штраф в особистому кабінеті на сайті ПриватБанку, або ж через мобільний додаток Приват24. Розберемося, як правильно зробити платіж через сервіс Приват24.

Цікаво: Оголошено нові правила користування кредитними картками від ПриватБанку.

Ось що Ви маєте зробити:

1. Авторизуйтеся та здійсніть вхід в програму Приват24 чи Privat24.

2. Відкрийте розділ «Мої платежі».

3. Пропишіть в полі «Створити новий платіж» слово «Штраф», або конкретизуйте – «Штраф за порушення правил дорожнього руху».

4. Програма запропонує Вам перелік існуючих платежів, виберіть зі списку потрібний.

5. У ньому прописуєте місто та підрозділ.

6. У вікні, яке відкрилося наступним, вказуєте номер та серію виписаної постанови, суму штрафу та призначення платежу.

7. Після заповнення усіх необхідних реквізитів, створений платіж додаєте в «Кошик».

8. Далі обираєте карту, з якої бажаєте оплатити штраф (якщо у Вас їх декілька) та підтверджуєте оплату.

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що прописувати реквізити потрібно ретельно, перевіряючи правильність даних, адже кошти можна відправити не туди. Система не дозволить потім виправити помилку.

Ось і все, що ми хотіли Вам розповісти. Сплачуйте штрафи через онлайн-банкінг Приват24 та не витрачайте лишній час та гроші у відділеннях банку.

Цікаво: Українцям розповіли, як налаштувати сповіщення від ПриватБанку.

NO COMMENTS

Exit mobile version