Реклама

Розповідаємо, як увімкнути віртуальну клавіатуру на ПК з Windows

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Хоча настільні та ноутбуки вже мають свою фізичну клавіатуру , можливо, знадобиться вдатися до віртуальної версії Windows . Якщо у користувача є проблеми з функціонуванням периферійних пристроїв або йому потрібно цифрове рішення, використання інструменту на комп’ютері може бути корисним.

З огляду на це, ми представили посібник про те, як активувати віртуальну клавіатуру в Windows 11. Однак він також працює для версії операційної системи Windows 10.

Цікаво: Як запустити програми Android у Windows 11.

1. Відкрийте налаштування пристрою

Першим кроком для активації віртуальної клавіатури є відкриття налаштувань пристрою. Для цього натисніть на символ Windows у нижній частині комп’ютера, а потім виберіть «Налаштування».

2. Введіть доступність

На екрані налаштувань Windows натисніть « Доступність », а потім прокрутіть вниз, поки не знайдете « Клавіатура ».

3. Активуйте віртуальну клавіатуру

У налаштуваннях клавіатури знайдіть «віртуальна клавіатура» та натисніть сіру кнопку поруч із назвою, щоб активувати її. Потім зачекайте кілька секунд, поки інструмент не з’явиться на екрані.

Робота з віртуальною клавіатурою дуже проста і практична, користувачеві потрібно просто натиснути на букви і цифри, щоб побудувати свій текст. Під час перегляду або перегляду контенту користувач може згорнути клавіатуру, відкриваючи її лише за необхідності.

Цікаво: Як встановити шрифти на Windows 10.

Процедура проводилася на Windows 11, однак покрокова також підходить для старих версій операційної системи Microsoft . 

Цікаво: Чим загрожує установка неліцензійної версії Windows.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, як виявити “прослушку” в Вашому смартфоні

Технологія прослуховування та відслідковування насправді є дуже корисною в окремих випадках. Вона створена перш за все для отримання даних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -