Реклама

Розповідаємо, як записати екран на iPhone 11

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви хочете зняти відео про те, що відбувається на екрані вашого iPhone 11, ви можете скористатися вбудованою функцією iOS, щоб зробити запис екрану. Це як знімок екрана, але відео. Це також працює на iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max.

Що таке запис екрану?

На iPhone запис екрана — це відео всього, що ви бачите на екрані свого пристрою, включаючи будь-які дії, які ви виконуєте, програми, які ви запускаєте, сповіщення тощо. Це не передбачає жодних камер. Натомість запис екрану безпосередньо бере дані екрана та перетворює їх у відеофайл. Це як рухомий знімок екрана.

Зробивши запис екрану, ви можете зберегти його для подальшого використання або поділитися ним, як і будь-яке інше відео на вашому iPhone. Записи екрана хороші для запису певних ігор, запису помилок для усунення несправностей та створення навчальних відео. Важливо також зазначити, що запис екрану не працює під час дзеркального відображення екрана вашого iPhone.

Спочатку увімкніть кнопку «Запис екрана».

Щоб зробити запис екрану на вашому iPhone, спочатку потрібно активувати спеціальну кнопку «Запис екрану» в Центрі керування. ( Центр керування — це набір швидких ярликів, до яких можна отримати доступ, проводячи пальцем вниз від верхнього правого кута екрана.)

Для цього спочатку відкрийте налаштування, торкнувшись значка шестірні.

У розділі «Налаштування» натисніть «Центр управління».

У налаштуваннях Центру керування прокрутіть униз до списку «Інші елементи керування» та торкніться «Запис екрана» (зі символом «плюс» біля нього).

Параметр «Запис екрана» буде переміщено до списку «Включені елементи керування». Ви можете натискати й перетягувати елементи в цьому списку, щоб змінити їх розташування на екрані Центру керування. Упорядкувавши замовлення, як вам подобається, вийдіть із налаштувань. Тепер ви готові до наступного кроку: запису.

Цікаво: Як оновити операційну систему вашого Apple iPhone.

Як зробити запис екрану на iPhone 11

Тепер, коли ви додали кнопку запису екрана до Центру керування (розглянуто в розділі вище), ви можете зробити запис екрану в будь-який час. Спочатку відкрийте Центр керування, провівши вниз від верхнього правого кута екрана (біля значка акумулятора).


У Центрі керування знайдіть кнопку Запис екрана, яка виглядає як коло всередині кола. Щоб швидко записати без звуку, торкніться його один раз. Щоб записати звук, натисніть і утримуйте.

Утримуючи кнопку запису екрана на мить, з’явиться інший екран. Щоб записати аудіо, торкайтеся кнопки мікрофона, доки вона не стане червоною та не напише «Мікрофон увімкнено». Потім виберіть «Почати запис».

Функція запису екрана розпочне трисекундний відлік, і коли зворотний відлік завершиться, кнопка запису екрана в Центрі керування (і годинник у верхньому лівому куті) стане червоним, і ваш iPhone почне записувати все на екрані, як відео. Якщо ви ввімкнули мікрофон, ваш iPhone також буде записувати аудіо, щоб ви могли розповісти, що ви робите, якщо потрібно.

Цікаво: Як відновити видалені повідомлення на iPhone.

Щоб припинити запис екрана, у вас є два варіанти. Одним із способів є використання Центру керування: відкрийте Центр керування та знову натисніть кнопку Запис екрана.

Запис екрану миттєво припиниться. Інший варіант — торкнутися червоного годинника у верхньому лівому куті екрана та вибрати «Зупинити» у спливаючому діалоговому вікні.

У будь-якому випадку, коли запис екрану завершиться, ви побачите підтвердження того, що відео запису екрана було збережено у вашій бібліотеці фотографій.

Щоб попередньо переглянути запис екрана, відкрийте програму «Фотографії» та торкніться мініатюри запису, і вона відтвориться, як і будь-яке інше відео, збережене на вашому iPhone. Якщо хочете, ви можете використовувати функції редагування програми «Фото», щоб обрізати відео до потрібної довжини. Бажаю добре провести час!

Цікаво: Як додати VPN до iPhone?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відбувся запуск Xiaomi Wiha 3-в-1

Відбувся запуск багатофункціонального ліхтарика Xiaomi Wiha 3-в-1. Ціна на дану новинку визначена у розмірі 35 дол. Виготовлений пристрій із...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -