Home Новини сучасних технологій Розповідаємо про програми, які допоможуть приховати лице на відео

Розповідаємо про програми, які допоможуть приховати лице на відео

0
Розповідаємо про програми, які допоможуть приховати лице на відео

Матеріали з цієї статті точно стануть в нагоді усім, хто любить знімати відео на смартфон. Мова піде сьогодні про програму, яка допоможе приховувати лиця. Дехто подумає, для чого це взагалі треба? Але бувають різні ситуації і треба бути до цього готовим. Деколи можна зняти ролик і хтось із людей захоче, щоб його не було видно, або навпаки приховати лице потрібно, щоб створити який ефект на відео. Суть в тому, що зробити це вручну за допомогою одного смартфона практично не реально, або це буде дуже довго. Саме тому хочемо розповісти про софт, який допоможе в цій задачі. Інструкція буде окремою для Andoid та iOS.

Розпочнемо із телефонів на Андроід. Програму можна завантажити із магазину додатків Google Play. Вона від розробників Dr.Plague. Після завантаження відкриваєте та запускаєте додаток. Вам буде пропонуватися два розділи, або вибрати відео з галереї, або одне із тих, які ви вже оброблювали раніше. Загалом, вам потрібно вибрати той ролик, що треба обробити. Далі програма буде запитувати чи все відео треба редагувати, чи який фрагмент. Якщо вам треба певний проміжок тільки, то будьте готові, що це займе трохи часу. Коли цей процес закінчиться, почнеться інший - поділ відео на кадри, які потрібні для розуміння програмі. Далі буде на вибір дві кнопки "Знайти лиця" та "Знайти та відслідкувати". Якщо у відео є кілька людей, то обирайте другий варіант завжди. Якщо ж герой один - то перший.
Після повного аналізу відео, програма кожного учасника прономерує, а користувач вже обере чи всіх замазувати лиця, чи когось одного. Якщо всіх, то натискаєте на кнопку "Примінити до всіх", якщо треба хтось один, то вибираєте потрібну цифру, яку вже визначила програма.
Замальовувати лиця можна одним із декількох способів: поміхи (різні кольори замість лиця), мозаїка, чорно-біла сітка, розмиття.
Після того, як програма виконала свою задачу, натисніть на експорт, там можна змінити якість та розмір відео. Далі знову треба натиснути на кнопку експорт та дочекатись поки відео збережеться на телефон (це займає інколи довгий час).
Варто розуміти, що програма працює без інтернету і ваше відео нікуди не потрапить, все відбувається на самому пристрої і загрози безпеці не несе.

Цікаво: Смартфон замість відеореєстратора. Як це зробити?

Тепер інструкція для iOS. Насправді, все виконується точно так само як і на Android, список дій ідентичний. Різниця лише в самій програмі. Тут варто використовувати додаток Anonymous Camera. Його перевага в тому, що він редагує не лише відео, а й фото. Але є один недолік - він лише англійською мовою. До речі, безпека також гарантована кожному користувачу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version