Реклама

Розповідаємо всі плюси та мінуси колись популярного Skype

Останні Новини

Багато людей для спілкування із своїми родичами чи друзями за кордоном використовують популярні сьогодні месенджери, такі як Telegram або WhatsApp, і все рідше згадують про такий колись популярний Skype. Aле він ще досі працює і ним можна успішно користуватися.

Цікаво: Microsoft продемонстрували нові функції Skype

Нагадаємо, що Skype був найпершим серйозним інструментом для здійснення відеодзвінків, за допомогою нього можна було не лише дзвонити, а й проводити відеоконференції. Також можна було ввести країну, місто, дату народження, стать для пошуку та подзвонити незнайомій людині, чим тоді часто користувалися для знайомств. А що ж зараз? Чи має Skype переваги перед популярними сьогодні месенджерами?

Почнемо з того, що за допомогою Скайпу можна створювати відеоконференцію за участю одразу 50 співрозмовників і навіть в цьому випадку програма не гальмує, на відміну від WhatsApp чи Telegram, в яких інколи спостерігається затримка відеосигналу та голосу. Скоріш за все це пов'язано з перевантаженням серверів, через велику кількість користувачів.

Продуктом від Microsoft все ж таки користується менше людей. Та й сама якість відеодзвінка у Скайпі здається вищою, можливо це пов'язано з нижчим коефіцієнтом стиснення відео.

Зі Skype можна телефонувати на стаціонарні телефони, при цьому вартість дзвінка буде нижча, ніж при використанні домашнього чи мобільного телефону, також можна написати СМС-повідомлення на звичайні телефони. Ще один плюс в тому, що на відміну від Telegram чи WhatsApp, де постійно відволікають увагу різні канали новин чи чати, користувачі Skype завжди зосереджені на своїх співрозмовниках.

Цікаво: Що означають назви програм Viber, WhatsApp, Skype і Zoom

Серед недоліків хотілось-би підкреслити складність поповнення рахунку, але ця проблема вирішується, якщо необхідно, можна придбати передплатний ваучер. Також було помічено безпосередньо у Windows 10 втрату авторизації на комп'ютері до кількох разів на місяць, тому після ввімкнення комп'ютера бажано відразу перевіряти чи відбувся вхід до програми, щоб не пропустити важливий дзвінок. Авторизація відбувається просто: за допомогою логіну та паролю.

З усього вищесказаного можна зробити висновок, що ще рано забувати про нашого піонера чи то заслуженого ветерана відеозв`язку Skype, який ще може стати у нагоді як альтернатива популярним сьогодні мобільним месенджерам.

Цікаво: Найкращі альтернативи сервісу відеоконференцій Zoom

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

В ПриватБанк игнорируют запрос на удаление персональной информации клиента

Стаття доступна українською...В продолжение рубрики "ПриватБанк и Клиенты" рекомендуем ознакомиться с тем, как в ПриватБанк игнорируют запрос на удаление...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -