Home Новини сучасних технологій Розроблено пристрій, який допоможе побороти нежить

Розроблено пристрій, який допоможе побороти нежить

0

Сьогодні надійшла інформація, що було розроблено пристрій, який допоможе побороти нежить. Даний пристрій був представлений на платформі колективного фінансування Xiaomi Youpin.

Розроблено пристрій, який допоможе побороти нежить

Відповідний портативний пристрій розроблений для лазерної терапії риніту – синдрому запалення слизової оболонки носа. Інфекційни риніт зазвичай викликається мікробами та вірусами, а розвитку риніту сприяє переохолодження і брудне повітря.

Як повідомляють на офіційному сайті пристрою, він може забезпечувати розширення судин, що в свою чергу покращує кровообіг та сприяє швидкому одужанню. Пристрій випускає лазерне світло з довжиною хвилі 650 нм та підвищує здатність організу чинити опір хворобі.

Портативний лазерний прилад для лікування риніту сертифікований як медичне обладнання другого класу, його можуть використовувати діти і дорослі, курс лікування становить до 15 днів.

Конструкція пристрою така, що воно не заважає під час розмов, прийомі їжі і виконанні інших звичних справ. Прилад оснащений 5 змінними силіконовими насадками для носа, тому його можуть використовувати кілька осіб, уникаючи ризику перехресного зараження.

Ємність акумулятора становить 1000 мА • год, пристрій може працювати протягом 11 годин, а повна зарядка займає 1,5 години. Ціна пристрою становить 45 доларів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version