Home Новини сучасних технологій Розумні браслети і годинник Xiaomi отримають більше функцій

Розумні браслети і годинник Xiaomi отримають більше функцій

0

Розумні браслети і годинник Xiaomi отримають більше функцій. Додаток Xiaomi Wear став зовсім іншим.

Розумні браслети і годинник Xiaomi отримають більше функцій

Компанія Xiaomi випустила принципово нову версію програми Xiaomi Wear, призначену для роботи з розумними браслетами, годинниками та іншою переносною електронікою з фітнес-функціями.

У Xiaomi Wear 2.0 для Android з’явився новий аватар користувача, на якому в реальному часі змінюється інформація і статус, щоб було простіше відстежувати різні параметри. Також набагато спростилася процедура старту будь-якої активності в додатку «в будь-який час і будь-якому місці». Крім того, заявлено «професійне» управління даними, миттєвий перегляд фітнес-інформації на домашній сторінці, і так далі.

Стартова сторінка тепер показує численну корисну інформацію, включаючи пройдені кроки, витрачені калорії, інформацію по вправам, сну і тому подібному.

Крім того, можна змінювати джерела даних, спрощуючи отримання інформації від різних пристроїв. Додаток може автоматично отримувати параметри пульсу з Xiaomi Mi band 5 і Band 5 NFC, коли ті підключені. Для інших пристроїв підтримка з'явиться пізніше. На даний момент Xiaomi Wear 2.0 доступний тільки для користувачів Android в Китаї. Для iOS аналогічне оновлення має вийти в найближчому майбутньому. Також з'явилася окрема сторінка здоров'я для відстеження в «одне натискання» маленьких корисних звичок, програм і курсів.

Читайте також: Xiaomi Випустили Зарядку Для IPhone 12.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version