Home Новини сучасних технологій Розумними вже стали навіть пляшки для води

Розумними вже стали навіть пляшки для води

0

Попити води – це настільки проста дія, що ми навіть ніколи не задумувались, що в цьому процесі можна щось змінити чи вдосконалити. Але для сучасних просунутих людей пити воду таким чином це вже далеке минуле. Саме для них і з’явилася в продажі розумна пляшка для води. Що ж це таке?

Цікаво: Розумний годинник Realme із моніторингом кисню надходить в Європу

Зовні розумна пляшка нагадує пляшки для спортсменів чи велосипедистів зі спортивним дизайном, а всередині знаходиться посуд для води, що містить купу датчиків, а також міні-комп’ютер, який з’єднується зі смартфоном по Bluetooth. Зараз ми розберемось за що ж відповідає цей комп’ютер зі своїми датчиками. Звичайно не всі моделі розумних пляшок мають всі нижче вказані функції, але пляшки преміум-класу це повинні робити.

Отже, розумна пляшка має функцію термоса та може зберігати гарячу або холодну воду протягом тривалого часу, крім того в неї може бути вбудований фільтр для води, який зможе її очищувати, що дуже зручно для мандрівників, які будуть набирати воду з різних природних джерел. Але в цьому випадку обов'язково мусить бути відповідний сертифікат. Також в кришці вбудований ультрафіолетовий світлодіод, який очищує воду. Як відомо, ультрафіолетове випромінювання здатне знищувати віруси та бактерії, але наскільки якісно воно це буде робити в пляшці, поки що науково не підтверджено. Також пляшка буде нагадувати вам про час прийняття пігулки або про необхідність попити води внаслідок вашого фізичного навантаження. Все це буде робитися за допомогою програмного забезпечення вашого смарт-годинника або смартфона.

Цікаво: Компанія Xiaomi презентувала розумну подушку, яка відстежує сон власника

Також пляшка буде рахувати кількість випитої вами води за день та вибудовувати графік випитої води, що дуже корисно для спортсменів чи людей з певними захворюваннями. Заряджається цей девайс так само як і смартфон - за допомогою кабелю.

Звичайно, що одні, прочитавши цю статтю, покрутять пальцем біля скроні, але дуже багато відразу почнуть шукати для себе цей аксесуар. Відмітимо, що ціну на сьогоднішній день низькою назвати важко, тому тим кому в цьому гаджеті немає гострої необхідності варто зачекати коли бум на smart-пляшки впаде і ціна знизиться. Тим більше, що ще дуже мало відгуків про даний продукт та відсутня інформація по рейтингу брендів виробників. Ну що ж, здається вже недалеко той час коли нерозумних предметів взагалі не залишиться.

Цікаво: Розумний підголовник може «відчути» удар і буквально врятувати вашу шию

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version